nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. október 11–17. – Nem húzhatod tovább az időt!

Tik-tak: ketyeg az óra, megy az idő. Azzal kezdődik ez a hét, hogy hétfőn hajnalban több mint 4 hónapos hátrálását befejezve elindul előre Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura. Ez azt jelenti a heti horoszkóp szerint, hogy nem húzhatod tovább az időt: döntened, cselekedned, lépned kell.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Légy az idő ura (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A hét első fele kitűnő lehetőségeket hoz neked tálcán, ha a jövődet szeretnéd megtervezni. Kivételesen lesz türelmed rövid, közép-, és hosszú távra stratégiát készíteni. Tőled függ, hogy mennyire veszed ezt komolyan. A hét második fele szóljon a kommunikációról! Kedves, segítőkész emberekkel lesz dolgod. Ők nem kritizálnak. Ráadásul egyikük nagy hatással lesz rád. Legyél észnél, és ne keverd össze a barátságot a szerelemmel! Vedd komolyan, hogy hétvégén pihenned kell, ha nem akarsz lebetegedni.

BIKA – heti horoszkóp

A kedd és a szerda lesznek a kedvenc napjaid. Jól teszed, ha a nehezebb, fajsúlyosabb ügyeidet erre a 2 napra időzíted. Meglátod, hogy minden olajozottan megy. Szinte hihetetlen, hogy létezik ilyen. Csütörtökön és pénteken a munkahelyeden olyan harmonikus hangulat uralkodik, ami a hatékony együttműködés alapja. Beszélgessetek, és egyezzetek meg abban, hogy ebből rendszert csináltok! Barátokkal kéne töltened a hétvégét. Velük minden vidámabb és felhőtlenebb. Hiszen pont ez a barátok szerepe…

IKREK – heti horoszkóp

Ügyelned kell a kiadásaidra a hét első felében. A bolygók megfontoltságra intenek. Amennyiben meggondolatlanul adsz ki pénzt, tuti, hogy meg fogod bánni. Sőt akár veszteség is érhet. Szerencsére csütörtöktől jóval kedvezőbb konstellációk lesznek az égen. Eszerint bárkivel könnyen megtalálod a közös hangot. Szóval ki ne hagyd ezt a remek alkalmat! Hétvégén nem fog békén hagyni a gondolat, hogy mindjárt itt a karácsony és az év végi ünnepek. Kezdj el tervezgetni! De csak annyira, amennyire élvezetes!

RÁK – heti horoszkóp

Több jó tanácsot fogsz kapni már hétfőtől. Bölcsen tennéd, ha nem kritikának fognád fel. A másik igazán nem akar megbántani. Csak ő egy másik szempontból lát rá a dolgaidra. Vagyis érdemes meghallgatnod őt. A hét második felében családi és/vagy ingatlanügyek vonják el a figyelmedet a munkádról. Kár lenne, ha hibáznál, mert magadnak okoznál pluszmunkát. Szerencsére szerencsés fényszögek vigyáznak rád. Hétvégén végre átadhatod magad a lazításnak és az élvezeteknek. Kényeztesd magadat és a szeretteidet!

Napi horoszkóp

Lazíts! (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Egyre hűvösebb van kinn. Egyre melegebben kell öltöznöd, ha nem akarsz megfázni. A hét elején nagyon vigyázz az egészségedre! Ha most betegednél meg, akkor elhúzódhat a felépülés. Csütörtöktől sok izgalmas, érdekes emberrel fogsz találkozni. Fura figurák is lesznek köztük. Kinevetheted, megmosolyoghatod őket. Pedig tőlük is lehet tanulni. Figyelj, és beszélgess velük! Tuti, hogy tanulságos lesz. Hétvégén hajlamos leszel költekezni. Biztos, hogy ügyesen meg tudod indokolni, hogy miért. Mégse tedd!

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez a heted kifejezetten jól indul. Meglepő, hogy nem kell idegeskedned mások helyett, nem kell kapkodnod mások miatt. Rögzítsd ezt az érzést, mert így is lehet létezni! A hét második fele anyagi szempontból kedvezőbben alakul, mint hitted. Valami vagy olcsóbb lesz, vagy ki sem kell fizetned. Ez olyan, mintha pénzt kapnál. De ne költsd el hirtelen felindulásból! A hétvégéd a szerelemről fog szólni. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, akkor egy új jelentkezővel csinálj közös programot!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Még tart a te hónapod. Ami azt jelenti, hogy mostanában van a születésnapod. A bolygók szerint a hét második felében olyan szívmelengető meglepetésben lesz részed, amire egyáltalán nem számítottál. A meglepetés pont attól jó, hogy meglepődsz. Érdekes lesz a reakciód. Sírhatsz, nevethetsz, zavarba jöhetsz stb. Ne szégyelld! Ez mind te vagy. Aki szeret, pont ilyennek szeret. Hétvégén ki kellene pihenned az egész hetet. Annyi impulzus ért, ami nemcsak lefárasztott, hanem feldolgozásra vár…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hét első felében váratlanul összejön egy olyan beszélgetés, amiről már totál lemondtál. Gyorsan és rugalmasan kell reagálnod, ha nem akarod elszalasztani ezt a lehetőséget. Közben ne pufogj magadban, hogy megint neked kell alkalmazkodnod! A hét második felében családi vagy ingatlan ügyeket kell megoldanod. Szerencsére szerencsés fényszögek segítenek neked. Erőlködés nélkül megtalálod a legjobb megoldást. Hétvégén elemedben leszel. Élvezd az ősz ínyencségeit: bor, gyümölcs, sütemény stb.!

Október havi horoszkóp

Varázslatos október (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Kifejezetten jól alakulnak a pénzügyeid a hét első felében. Melléd áll a szerencse szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Fontos, hogy észrevedd, és értékeld! Enélkül nem nő a pénztárcád, a bankszámlád. A hét második felében barátok, szövetségesek, mentorok tanácsait kéne meghallanod, meghallgatnod. Ez csak akkor sikerülhet, ha nem kritikának fogod fel azt, amit mondanak. A jó szándékukat lásd meg, és menni fog. Családoddal tervezz közös programot a hétvégén! Velük tudsz igazán kikapcsolódni.

BAK – heti horoszkóp

Minden a kezedre játszik kedden és szerdán. Ha bármit nehéznek vagy lehetetlennek érzel, akkor erre a 2 napra időzítsd! Persze semmi nem történik meg magától. A hét közepétől anyagi kérdésekben kell/kellene döntened. Aggódnod nem kell, mert remek konstellációk lesznek az égen. Ezek azt szimbolizálják, hogy a vártnál is jobban alakulnak a pénzügyeid. Ettől fel leszel dobva, és repkedve mész bele a hétvégébe, ami ettől lesz élvezetes. Hozd ki a 2 napból a maximumot! Legyen benne házimunka és pihenés is!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nagyszerűen indul ez a heted, mert hétfőn hajnalban a Vízöntőben járó Szaturnusz több mint 4 hónapos hátrálását befejezi, és végre elindul előre. Ez egy óriási kő legördülésével felérő megkönnyebbülés. A kihívásoknak nincs még vége, de mostantól az idő neked dolgozik. Hiszen Szaturnusz Kronosz, az Idő ura. Csütörtök és péntek lesz a kedvenced. Meseszerűen jönnek össze a dolgaid. Mindez meglehetősen kimerít. Szóval hétvégén muszáj lesz feltöltődnöd. De nem biztos, hogy a lustálkodás a leghatékonyabb pihenés…

HALAK – heti horoszkóp

Már megint kívülállónak fogod érezni magad. A körülötted lévő embereket olyan témák foglalkoztatják, amelyek téged nem. Attól félsz, hogy kirekesztenek, ha nem „ugatod velük együtt a Holdat”? De se őket, se önmagadat nem szabad becsapnod. Ezen a héten lesz alkalmad velük örülni az ő sikereiknek. Tedd meg, és nem fogod annyira kívülállónak érezni magadat! Amikor igazán élvezni fogod az életet, az a hétvége lesz. Hunyd le a szemed, és tartsd az arcodat a napsütésbe! Ez az égi ajándék neked, csak neked…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top