nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. október 23-24. – Együtt vagy sehogy

A szeles hétvége két dologra jó a szerelmi horoszkóp szerint: 1. kisöpör mérgező gondolatokat a fejetekből, 2. alkalmat ad egy tisztázó beszélgetésre.

Mindkettő előre mozdítja a kapcsolatotokat. Viszont mindenhez – így ehhez is – mindketten kelletek. Tehát vagy együtt vagy sehogy…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszi séta (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hűvös, szeles idő ellenére jót tenne mindkettőtöknek egy kis kirándulás vagy egy nagy séta. Miután kiszellőztettétek a fejeteket, leülhettek beszélgetni egy csésze tea vagy egy pohár bor mellé. A közös terveiteket kéne egyeztetnetek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyen fontos a számodra, hogy a kedvesed mit szeretne! A legszebb ajándék, ha dönthet ő. Mindig is arra vágyott, hogy figyelj rá és kikérd a véleményét. Amennyiben most megteszed, végtelenül hálás lesz neked.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kirobbanóan jó passzban leszel egész hétvégén. Ezt a remek szériát a párod is élvezheti. Főleg, ha olyan közös programokat találtok ki, ami játékos és izgalmas. Kimozdulhattok vagy társasozhattok otthon. Kedvetek szerint.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Itt az ideje felvállalni a gyermeki énedet. Legyél büszke arra, hogy alapvetően vicces, bohókás, kreatív vagy. Tudtad, hogy a szerelmed anno ebbe szeretett bele? Egészen másképp csilingel a hangod, ha a gyermeki éned kacag.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint a párod a barátaival szeretne lógni. Kérdés, hogy te ezt hogyan viseled: rosszallod vagy támogatod? A béke kedvéért jobb, ha nem gördítesz akadályt az útjába. Ha szereted, akkor valószínűleg nem esik nehezedre.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne erőltess magadra semmit ezen a hétvégén! Ha nincs kedved a kedveseddel tartani, akkor mondd meg neki! Nem lesz jó vége, ha magadban tartod a nemtetszésedet. Sejthető a vége: váratlanul robban ki belőled a méltatlankodás.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lelkes, bevállalós, kiegyensúlyozott és együttműködő leszel egész hétvégén. A szerelmednek könnyű dolga lesz veled, mert szinte bármire rávehet téged. Bármilyen ötletére rábólintasz. Vagyis az ő kezében van a kezdeményezés.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton kora reggel a Nap belép a Skorpióba. Eszerint elindul a te hónapod, és közeledik a születésnapod. Biztosan tele vagy ötletekkel. Jó lenne, ha ezeket megosztanád a kedveseddel. Ezzel segíthetsz, hogy meglepetést szerezzen neked.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nehéz lesz utolérni a párodat. Olyan szinten fel lesz pörögve, hogy te csigalassúnak érzed magad mellette. Ne bánd, csak ne tartsd vissza őt! Gyönyörködhetsz benne, és többször hangot adhatsz a rajongásodnak. Nem fogja bánni…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szeles idő sem tarthat vissza titeket attól, hogy kertészkedjetek, kiránduljatok vagy sétáljatok kettesben. Ezáltal kiszellőztethetitek a fejeteket, és utána könnyebb lesz beszélgetni arról, amiben nem voltatok egy véleményen.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás hétvége elé nézel: szárnyalóan jó kedved lesz. Úgy érzed, hogy életed minden területén rend van, vagy ha még nincs rend, akkor hamarosan rend lesz. Ez a hozzáállás kimondottan jó hatással lesz a kedvesedre…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár tetszik, akár nem, a családotok igényt tart a jelenlétetekre és a közreműködésetekre. Jól tennétek, ha minél gyorsabban eleget tennétek az elvárásaiknak, és utána lesz időtök magatokra, egymásra…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top