nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. október 25–31. – Semmit se erőltess!

Október utolsó hete és utolsó napjai nagy meglepetést tartogatnak. A búcsút, az elmúlást, az őszt ünnepelheted hivatalos ünnepek nélkül is. A heti horoszkóp szerint a legfontosabb, hogy semmit se erőltess magadra most. Van bőven elég kötelezettséged…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Őszi életkép (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A hétfő tökéletesen alkalmas arra, hogy egyeztess, és olyan emberekkel juss egyezségre, akikkel eddig nem sikerült. Keddtől az érzelmek veszik át az irányítást. Ne lepődj meg, ha több érzékeny emberrel futsz össze! És azon se, ha belőled váratlanul előtörnek az érzelmek. A hosszú hétvége előtt a kötelesség és a szórakozás vívódik benned. Szíved szerint már készülnél a hétvégére, de még vannak elintéznivalóid. A hétvégéd remek hangulatban indul. Tele vagy tervekkel. Kérdés, hogy ez mind belefér-e…

BIKA – heti horoszkóp

A hét elején, a hónap végén kedvezően alakulnak a pénzügyeid. Ettől lelkesebben dolgozol. A hét közepén óvatosan kéne fogalmaznod. Valaki félreérthet egy poént, és vérig sértődhet. Ne viccelődj meggondolatlanul, mert elveszíthetsz egy ismerőst! A hosszú hétvége előtt a családod vagy a szüleid számítanak a segítségedre. Mindenképpen menj oda, és tedd meg, amit kérnek! A hétvégéd kissé fáradtan, nyűgösen kezdődik. Előbb ki kellene pihenned magad, és csak utána érdemes fejest ugrani a szórakozásba.

IKREK – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: dupla szuper fényszög szerint hétfőn minden összejön neked. Emiatt tanácsos erre a napra időzítened fontosabb, fajsúlyosabb tranzakciókat. Utána a víz dominancia miatt kissé szétfolyhatnak a dolgok. De ne bánd! Amivel, illetve akivel dolgod van, azt nem viszi el a víz. A hosszú hétvége előtt egyeztess a családoddal és a barátaiddal, hogy ki, mikor és mit szeretne veled csinálni! Olyan népszerű leszel a hosszú hétvégén, hogy talán elő kell venned a naptáradat…

RÁK – heti horoszkóp

Fel kéne pörögnöd hétfőn, mert sok feladat vár rád, de nem fog könnyen menni. Keddtől leszel igazán elemedben. Azonban jön egy „elefánt”, aki otromba stílusával megbánthat. Mielőtt elsírod magad, vedd észre, hogy ilyen ember miatt felesleges elrontanod a napodat! Jobban jársz, ha totál figyelmen kívül hagyod őt. Inkább készülj a hosszú hétvégére! Kedved szerint alakítsd a programjaidat! Megteheted, hogy az elhunyt szeretteidre csendben emlékezel. És megteheted, hogy bulizol egyet halloween alkalmából.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Derűsen és aktívan mész bele október utolsó hetébe. Már hétfőtől a hosszú hétvégére készülsz. Pedig az még odébb van. Jól tennéd, ha mindig az aktuális feladatodra fókuszálnál. Így megelőzheted a bajt. Mert ha hibázol, magadnak csinálsz dupla munkát. Csütörtöktől kirobbanóan jó passzban leszel, ha nem kezdesz el idegeskedni az idő miatt. A bolygók szerint most az idő ellened dolgozik. De ez csak átmeneti. A hosszú hétvégén minden esélyed megvan arra, hogy utolérd magad. Persze nem a munkában…

Napi horoszkóp

Kirobbanó energiák (Fotó: Pixabay)

SZŰZ – heti horoszkóp

Hétfőn képes leszel a lehetetlenre: párhuzamosan két vagy több ügyet menedzselsz. Legyél büszke magadra! De ne hidd, hogy ez mehet a végtelenségig! Okosan tennéd, ha bevonnál olyan embereket, akik értenek hozzá, és van szabad kapacitásuk. Meg fogsz lepődni, milyen szívesen segítenek, ha megkéred őket. A hosszú hétvége előtt kezdesz fáradni. Jól tervezd meg a bevásárlást, hogy ne kelljen több kört futnod! Majd jön a várva várt hosszú hétvége, ami akkor lesz élvezetes, ha elég lazítást engedélyezel magadnak.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Türelmetlenség és kapkodás fog jellemezni ezen a héten. Te nem ilyen vagy. Emiatt duplán kiborulhatsz. Holott te is tudod, hogy semmi értelme önmagadat szapulni. Inkább főzz egy finom kávét vagy teát magadnak, ülj le, és kortyold élvezettel! Utána mindent kedvezőbb színben fogsz látni. A hét közepén pluszmunka szakadhat a nyakadba. Nem biztos, hogy ezt bele kell préselned a hosszú hétvége előtti pár napba. A hosszú hétvégéd kitűnően indul. Fülig ér a szád, és örömödben azt sem tudod, hova kapj.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A Nap már a Skorpióban jár. Ez a születésnapod közelségét jelenti. Ám kapsz az égtől egy újabb ajándékot: szombaton bolygód, a Mars is belép a Skorpióba. Ettől úgy fogod érezni magad, mint egy főnixmadár. De szombatig be kell érned a hétköznapok apró örömeivel. Ha esténként sorba veszed, hogy mennyi ügyet megoldottál, gyorsabban megy az idő, és hipp-hopp, itt lesz a várva várt hosszú hétvége. Tele leszel ötletekkel, energiával. Gömbvillámként pörögsz, amitől a környezeted bénának érezheti magát.

NYILAS – heti horoszkóp

Vagy kineveted, vagy kritizálod azt, aki hétfőn megtalál. Bölcs reakció lenne tőled, ha sem magadban, sem nyíltan nem aláznád meg. Inkább figyelj, és engedd, hogy megváltozzon a véleményed. A hét második felében jobb passzban leszel, ami a hosszú hétvége előtti hajrában pont jól jön. Ne kapkodj! Ami nem fér bele ebbe a pár napba, az megvár jövő héten! Nem áll meg a világ, ha eltolod pár nappal. A hosszú hétvégéd rendkívül jónak ígérkezik. A hideg ellenére szervezhetsz szabadtéri sütögetést…

BAK – heti horoszkóp

Ez a heted többnyire azzal telik, hogy egyensúlyozol a főnököd elvárásai és a valós helyzet között. Irtó fárasztó, hogy folyton balanszíroznod kell. És ez már hetek óta tart. Az energiáid és a türelmed végén jársz. Jó lenne, ha nem borítanál mindent. Különösen ingerlékeny lehetsz szerdán és csütörtökön több feszült konstelláció szerint. Ne feledd, hogy mindjárt itt a hosszú hétvége, amikor 3 napod lesz arra, hogy regenerálódj! Csodás programlehetőségek várnak rád. Tőled függ, hogy mit hozol ki belőle.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Mindjárt vége az októbernek és az évnek is. De nem szabad hátradőlnöd. A bolygók szerint a jövődért és a karriered építéséért sokat tehetsz. Nagyszerű lehetőségek, kapuk nyílnak meg előtted. Ez a folyamat nemrég kezdődött, és a héten folytatódik. Kérdés az, hogy te mennyire vagy bevállalós. Illetve mennyire mersz kilépni a megszokott keretek közül. Tedd fel magadnak ezt a kérdést! A hosszú hétvége sűrűnek ígérkezik. Kötelező program után csináld azt, amire valóban vágysz! Sejthető, hogy van listád ezekről.

HALAK – heti horoszkóp

Minden a te kezedben van: ez a hét pont olyan lesz, amilyennek akarod. Persze csak akkor sikerülhet ez, ha nem sértődsz meg kicsinyes emberek kicsinyes beszólásain. Sajnos a hét során többször lesznek olyan érzékeny fényszögek, amelyek sértődésre adnak okot. Ha tudsz erről, könnyebb kivédened. Mindenki várja a hosszú hétvégét, de mindenki másképp készül az ünnepekre. Neked nem szabad másokat utánoznod. Döntsd el, hogy csendben emlékezel az elhunytakra, vagy csatlakozol egy vidám halloweeni bulihoz!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top