nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. október 30 – november 1. – Értelem vagy érzelem?

Értelem és érzelem feszül, feszülhet egymásnak a hosszú hétvégén a szerelmi horoszkóp szerint. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy előre viszi-e kapcsolatotokat, ha olyasmin agyaltok, amit inkább érezni kellene! Nagyszerű dolog meztelennek lenni lelkileg és fizikailag is…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fergetegesen indul a hosszú hétvégéd: felhőtlenül jól érzed magad a kedvesed közelében. Ne kövesd el azt a hibát, hogy azon töprengsz, vajon mennyi terved, vágyad nem fér bele ebbe a 3 napba! Inkább add át magad az élvezeteknek!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszi szerelem (fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Azt hiheted, hogy a szerelmedet már ismered kívülről, belülről. A Mars jegyváltása újabb mélységekkel lep meg. Nézz a szemébe, majd hunyd le a szemed, és szívd be az illatát! Nem titok, hogy ő is pont arra vágyik, amire te!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Derűsen kezdődik ez a hétvége. De később felhők akadályozhatják a napsütést. Ekkor sem szabad aggódnod, félned, elbizonytalanodnod. Az égi folyamatok szerint nincs baj addig, amíg tudtok, mertek őszinték lenni egymással…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha eljutott a kapcsolatotok abba a stádiumba, hogy gyermekvállaláson gondolkozzatok, akkor a Mars jegyváltása termékenységet hoz. Ha még, vagy már nem aktuális a téma, akkor tegyétek meg a szükséges óvintézkedést!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az idővel küzdesz folyton, és ettől ingerlékennyé, sőt kötekedővé válhatsz. A bolygók szerint ez megmérgezheti a szombati napotokat. Azzal előzhetitek meg a vitát, ha előre egyeztettek a terveitekkel és vágyaitokkal kapcsolatosan.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem, de vasárnaptól fenomenális passzban leszel. A kedvesed imádja, amikor ilyen kiegyensúlyozott, együttműködő vagy a konyhában és az ágyban egyaránt. Add önmagad! Minden más csak felesleges színjáték…

Napi horoszkóp

Sugárzó vagy (fotó: Pixabay)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy megkönnyebbülést érezhetsz szombaton délután, mert a Mars másfél hónap után kilép a Mérlegből, és te lenyugszol. Ez a párodra is jó hatással lesz. Eddig sem volt baj köztetek az összhanggal, de innentől még szebb harmóniát élhettek meg.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Égi ajándékot kapsz szombaton: a Mars belép a Skorpióba. Ettől óriásit nő az energiaszinted. Vigyázz, mert az a magas fordulatszám, amin te kezdesz pörögni, a párodnak sok lehet! Tudd, hogy ez 1 k-val és 2 k-val egyaránt igaz!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyszerre szeretnél elbújni a világ elől, összebújni a szerelmeddel, és kimenni az emberek közé bulizni, ünnepelni. Ez a kettőség belülről lemeríthet. Döntsetek együtt, és könnyebb lesz a lelkednek! Számíthatsz, számíts a szerelmed segítségére!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindent kézben akarsz tartani. Azt hiszed, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Holott tudnod kéne, hogy a párod nem várja el tőled sem ezt, sem azt, hogy egyedül küzdj meg minden feladattal. Engedd, hogy segítsen! Hiszen szívesen tenné…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minél kevesebb és kisebb elvárással mész bele a hosszú hétvégébe, annál biztosabb, hogy jól sül el minden. Ebben te jó vagy, ha odafigyelsz. Minden adott, hogy ragyogó hétvégétek legyen. Csak merjetek őszinték, azaz meztelenek lenni egymás előtt!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kimondottan jó hatással lesz rád, hogy szombaton a Mars belép a Skorpióba. Erősebbnek, elszántabbnak, bátrabbnak és bevállalósabbnak fogod érezni magad. Ez nagyon fog tetszeni a szerelmednek, mert vonzóbbnak és izgalmasabbnak lát.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top