nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. november 10–16. – Márton napi Hold

A csütörtöki Vízöntő Holdas Márton-napon az időjárás megtréfálhat téged a holdhoroszkóp szerint. Ha napos, enyhe idő lesz, akkor kemény tél jön. Ha most fagyna, akkor karácsonykor sárban botorkálhatsz. Ám az előbbire nagyobb esély látszik…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 10.: A napodat a kora reggel Vízöntőbe lépő Hold „megbolondítja”: minden a feje tetejére állhat, mégsem bánod. Csináld a szokásos dolgokat szokatlan módon: más útvonalon közlekedj, vedd a másik válladra a táskát, stb.! Nem baj, ha hidegebb van már. Ettől még fontos, hogy sokat szellőztess. Nem kell hosszan, nehogy megfázz!

CSÜTÖRTÖK – november 11.: Márton-napon még a Vízöntőben jár a Hold, és megtréfál (pl. az időjárás). Semmin sem szabad meglepődnöd. De fontos, hogy rétegesen öltözz: ha meleged van, levehess egy réteget, ha fázol, felvehess egy réteget. Semmiképp sem szabad megfáznod. Közben szellemi táplálékra is nagy szükséged lenne…

PÉNTEK – november 12.: Délelőtt a vizes Halakba lép a Hold, és gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat: az eddigi bohókás, bevállalós stílus átvált szentimentális, szenzibilis stílusba. Ez normális. Még nő a Hold, így a vitamin, ásványi anyag beépülés hatékony. Kolloid, oldott formában vidd be ma!

Heti holdhoroszkóp

Márton napi Hold (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – november 13.: Ma a Halak Hold aktuálissá teszi a viráglocsolást. Ha a szobanövényeidet akkor locsolod, amikor a Hold vizes jegyben jár, akkor meghálálják, és mesésen zöldellnek, illetve hoznak virágot. Emellett a mosás is aktuális. Csak arra ügyelj, hogy ne használj a szükségesnél több vizet és mosószert! Erre a növő Hold figyelmeztet.

VASÁRNAP – november 14.: Mivel csak délután vált jegyet a Hold, még locsolhatsz, moshatsz. Közben valami szokatlan nosztalgia lesz úrrá rajtad. Szerencsére ez most a szép emlékekről szól. A közelgő karácsony előhozhatja gyerekkorod emlékeit: illatokat, ízeket, szokásokat stb. Ne bánd!

HÉTFŐ – november 15.: A Hold már a türelmetlen, agilis Kosban jár. Ettől türelmetlenné és agilissá válhatsz. Ez hétfőn nem rossz. Mindez olyan feladatoknak kedvez, amihez nem kell hosszú időn keresztül koncentrálnod, hanem rövid idő alatt nagy energiákat kell megmozgatnod. Igyekezz ilyen munkákat bevállalni!

KEDD – november 16.: A Kos Hold továbbra is sprintert csinál belőled: rövid idő alatt nagy energiabefektetéssel gyors eredményeket hoz. Ma tuti, hogy nem lesz kedved pepecselni, totyorogni, és idegesíteni fognak a lassú emberek. Nagy ívben kerüld el őket, ha nem akarsz konfliktust!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 10-16.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 11. 10–16.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top