nlc.hu
Horoszkóp

Így alhatsz el a leggyorsabban

Aludj el szépen… a csillagjegyed szerint és a lehető legjobban!

Nehezen alszol el... pedig mindent jól csinálsz. Vagy mégsem? Csillagjegyed elárulja, mitől lesz pihentető az éjszakád.

Nincsen zavaróbb annál, mint álmatlanul vergődni. Ha rendszeresen nehezen alszol el, változtatni kell a szokásaidon, mielőtt az egészséged bánja. A csillagjegyed most abban segít, hol kezdd a változást – azaz a szép álmokat.

természetes fürdőkád

Ez után a fürdő után nincsenek alvásproblémák / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Muszáj még egy picit mozognod, hogy kiűzd a napi feszültséget. Vacsora előtt egy negyed órás kocogás, vagy gyors séta meghozza a vágyott pihenést.

Bika (április 20. – május 20.)

Az érzéki élmények lazítanak el. Egy illatos fürdő csodás álmot hoz, de ha nincs rá idő vagy lehetőség, az aromaterápia is hasonló hatással lesz rád.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Hagyd az ágyon kívül a nagyvilágot! Mindent intézz el lefekvés előtt, oda már csak pihentető programot szánj. Olvass, esetleg nézz egy részt a sorozatodból, aztán lámpaoltás!

Rák (június 22. – július 22.)

A te csodaszered a víz, ami nem meglepő víz elemű csillagjegyként. Lefekvés előtt mindenképp egy jó zuhanyzással, vagy ha van időd, kellemes fürdővel lazulj el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Állandóan pörög az agyad valamin. A te csodaszered egy gyógyteakeverék lesz, keresd meg, ami igazán hat! Mézzel ízesítve kortyold el, és feledkezz meg a gondokról.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Rendre van szükséged a nyugodt alváshoz. Mindent tegyél a helyére, készítsd össze a másnapi holmikat. Írj listát a teendőkről, és ezután már csak a pihenés következik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imádod a zenét, és mindig tudod, mivel kell magad hangulatba hozni. Elalvás előtt hallgass relaxációs muzsikát, vagy azokat a lassú, kellemes számokat, amiktől teljesen megnyugszol.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A kényelem a te luxusod, ne sajnáld rá a pénzt! Ha megfelelő minőségű matracod van, ha eltalálod a párna méretét, a paplan vastagságát, már csak egy finom ágynemű kell, és alszol, mint a bunda.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Válaszd el az éjszakát a nyüzsgő napodtól. Érkezz meg, lazulj el, igyál egy finom bort, gyújts gyertyát. Jelezd a testednek és lelkednek: a pihenés időszaka következik.

Bak (december 22. – január 19.)

El kell engedned a napközbeni teendőket, neked is csak 24 óra egy nap! Kezdj el meditálni, hogy este ki tudd üríteni a fejedet. Hosszú távon rengeteg jó hatása lesz, a kitűnő alvás csak egy a sok közül.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A technika, az elektroszmog szinte megrészegít, ki kell kapcsolnod. Sétálj haza esténként, vagy lefekvés előtt tegyél egy lassú kört a ház körül. Végezz légzőgyakorlatokat, és remekül alszol majd.

Halak (február 19. – március 20.)

Használd a csodálatos fantáziádat! Relaxálj, közben képzelj el tengerpartot, pálmafákkal, és hófehér, langyos homokot. Ne lepődj meg, ha álmodban minden éjjel fantasztikus helyekre utazol.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top