nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek az Oroszlán csillagjegyről

5 tévhit az Oroszlán szülötteiről

Az Oroszlánok számára az élet egy színpad, ahol ők alakítják a főszerepet, ez pedig számos félreértés forrása velük kapcsolatban...

 # 1. tévhit: Nem figyelnek másokra

Tény, hogy az Oroszlánok szeretnek középpontban lenni, ez azonban nem jelenti azt, hogy kizárólag önmagukra figyelnének. Valójában nagyon is szeretik meghallgatni mások történeteit és problémáit, mi több, motiválja őket az is, hogy segítsék, inspirálják az embereket és büszkeséggel tölti el őket, ha valakinek az életére pozitív hatással lehetnek.

 # 2. tévhit: Hiúak

Velük született karizmával rendelkeznek, emiatt nem is kell különösebben megerőltetniük magukat annak érdekében, hogy kitűnjenek a tömegből. Emiatt gyakran bélyegzik őket hiúnak, holott egész egyszerűen arról van szó, hogy számukra az önkifejezés természetes dolog. Rendszerint ebben sem a normát követik, hanem önállóan gondolkodnak és eredeti megoldásokkal állnak elő.

Oroszán csillagjegy

Oroszán csillagjegy (Fotó: Getty Images)

 # 3. tévhit: Törtetők

A jegy szülöttei sikerorientáltak, ám ez nem egyenértékű azzal, hogy mindenkin keresztülgázolnának a céljaik megvalósítása érdekében. Nyitottak a kockázatvállalásra és folyamatosan keresik a lehetőségeket, ugyanakkor nagy a szívük és rengeteg empátiával rendelkeznek és az önállóan elért sikernél is nagyobb elégedettséggel tölti el őket a csapatban elért eredmények. Különösen, ha azt a csapatot ők vezetik.

 # 4. tévhit: Elhanyagolják a párjukat

Eseménydús életet élnek és sok minden foglalkoztatja őket. A munkájukra hivatásként tekintenek, szenvedéllyel, olykor egészen megszállott módon végzik, amit a párjuk számára nehéz lehet elfogadni, ha az illető olyan ember, aki folyamatos támogatásra, figyelemre, esetleg irányításra szorul. Éppen ezért az Oroszlánok ideális társa olyasvalaki, aki maga is kellőképpen individuális személyiség, és képes együtt élni azzal, hogy a párjának rajta kívül is vannak szenvedélyei. 

 # 5. tévhit: Mindenkinél különbnek képzelik magukat

Rendkívül magabiztosak és határozottak, ezt pedig a külvilág gyakran beképzeltségnek értékeli. Bár valóban szeretik, ha dicsérik őket, ám nem gondolják, hogy ez „alanyi jogon” jár, nagyon is szeretnek megdolgozni az elismerésért és a tetteikkel, példájukkal másokat is arra ösztönözni, hogy jobbá váljanak és megvalósítsák önmagukat.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top