nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádnak villám randizni

Ezek a csillagjegyek a villámrandik mesterei – egy percet sem vesztegetnek

Ahány ember, annyiféle ismerkedési szokás létezik, és annyiféle módszerünk van a párkeresésre. De vannak csillagjegyek, akik a hatékonyságot mindennél előrébb helyezik – a villám randik az ő terepük.

Sokan vágyunk arra, hogy megtaláljuk az igaz szerelmünket, és aztán vele éljük le az életünket. Vannak, akik még a párkeresés legelső fázisait is romantizálják, míg mások inkább a realitások talaján maradnak, és azon igyekeznek, hogy minél hamarabb kiderüljön, összeillenek-e a másikkal. Ezek a csillagjegyek a villám randik mesterei.

Ikrek

Nem titok, hogy az Ikrek csillagjegyűek igazi társasági emberek, ami nem csak a baráti körükben mutatkozik meg. Az ismerkedések során is imádják a felfokozott tempót, az izgalmakat, és nem félnek olyan utakra sem lépni, ami számukra ismeretlen.

A villám randik tökéletesek az Ikrek számára, ugyanis sok emberrel találkozhat rövid idő alatt, és még akkor is képes jól kijönni a helyzetből, ha nem talál párt magának, ugyanis számára kapcsolatépítésre is tökéletes alkalmak ezek.

Szűz

A Szűz kifejezetten realista, aki nem hisz a mesékben. Fantáziálni, álmodozni sem szeret, inkább a száraz tényeket helyezi előtérbe. Éppen ezért a randizások során sem szereti a felesleges köröket, a hatékonyságra koncentrál.

Csillagjegyek, akik a villám randi mesterei

Nem vesztegetik az idejüket
(Fotó: Getty Images)

Az Ikrekhez hasonlóan a Szűz is azt gondolja, hogy még akkor is nyerhet, ha éppen nem ismerkedik meg valaki olyannak, aki a társa lehet, hiszen új ismeretségekre mindig vevő.

 Nyilas

Az örök optimista Nyilas az ideje nagy részében pörög, képtelen (és nem is akar) leállni, és az érzéseit is intenzíven éli meg. Akkor van igazán elemében, ha emberek között lehet, ha van, aki figyel rá, aki issza a szavait.

Szeret szórakoztatni, megnevettetni másokat, így, ha megvan valakivel a közös hang, akkor is jól érzi magát egy villám randin, ha már az első pillanatban tudja, hogy a vele szemben ülő nem élete szerelme.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top