Horoszkóp

Erre vágynak a csillagjegyek az első randin

A csillagjegyek egészen másként viselkednek az első randevún, meg aztán persze a többin is. Vajon mire vágynak igazán? Mit jelent számukra az álomrandevú? A horoszkóp segít a válaszokban, és persze abban is, hogyan szervezd meg az első találkozást, de legalábbis mit javasolj, hogy az igazán emlékezetes maradhasson.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos csillagjegy első randi horoszkópA Kos férfi sportos, lelkes, aktív. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni az első randin, foglalj például bowling-pályát, de a billiárdot is értékelni fogja. Még az sem baj, ha fogalmad sincs, eszik vagy isszák ezeket a játékokat. Biztos lehetsz benne, örömmel megtanít a szabályokra.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika első randi horoszkópA Bika férfi szívéhez a klasszikus úton, vagyis a gyomrán keresztül vezet az út. Egy különleges vacsorával azonnal leveszed őt a lábáról. Azt viszont érdemes észben tartanod, ha nincsenek különösebb tapasztalataid még a konyhában, az első randihoz inkább egy ismert éttermet válassz ki, mintsem odaégesd a vacsorát.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek első randi horoszkópAz Ikrek férfi amellett, hogy szórakoztató és vonzó, az eszéről is igencsak híres. Viszont könnyen elunja magát, nem mindenkor egyszerű a figyelmét ébren tartani. Nyert ügyed lesz nála, ha az első randin moziba, színházba vagy bármilyen szórakoztató előadásra kíséred őt el.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák első randi horoszkópA Rák férfi inkább visszafogottabb típus, ezért az első randira feltétlenül olyan programot javasolj, amit kettesben tölthettek. A barátoknak bőven elegendő lesz őt később is bemutatni. Séta és beszélgetés a parkban, aztán pedig mennyei sütemény a közeli cukrászdában tökéletes ötlet lesz.

első randevú horoszkóp

Ilyen első randira vágynak a csillagjegyek (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán első randi horoszkópAz Oroszlán férfit erősen érdeklik a külsőségek. Hogy elbűvöld őt, ezért az első randin tégy meg mindent, hogy bomba jól jelenhess meg. Kifejezetten szereti a feltűnést, a hatásos belépőket, ezért is jár szívesen vidám és hangos társaságokba, ahol büszkén mutathat be téged a többieknek.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz első randi horoszkópA Szűz férfi kiváló szervező, bízd rá magad egészen nyugodtan, benne biztosan nem fogsz csalódni. Remek az ízlése, ezért kérd meg, hogy az első randira javasolja ő a kedvenc éttermét. Alapvetően bizalmatlan típus, a meghódításához türelemre mindenképpen szükséged lesz. Kitartással ugyanakkor elnyerheted a szívét.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg első randi horoszkópA Mérleg férfi a menő programokat kedveli a leginkább. Ehhez persze nem árt tudni, mit tart menőnek. Jazzkoncert vagy régi autók kiállítás biztosan lázba hozza őt, de bármit értékelni fog, ami leköti a figyelmét. Szórakoztató mozi, vidám beszélgetés tökéletes tippek lehetnek az első randira. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió első randi horoszkópA Skorpió férfi nagyon szereti kézben tartani a dolgait, így az is biztos, már az első randin is mindent ellenőrizni szeretne. Javaslatot tehetsz neki, de inkább hagyd rá a szervezést. Szívesen beszélget egy fényűző hotel bárjában, ahol egyetlen mozdulat sem kerüli el a figyelmét, ő a testbeszéd szakértője is.

első randevú horoszkóp

Másként képzelik el a csillagjegyek az első randevút (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas első randi horoszkópA Nyilas férfi nagyon kíváncsi típus, az unalmas monológokat csak rövid ideig viseli el. Nyitott a művészetekre, ezért az első randira remek ötlenek fog tartani egy fotókiállítást, de az érdekesebb múzeumok, képtárak is lekötik a figyelmét, ahogyan koncerteken is szívesen tombolja ki magát.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak első randi horoszkópA Bak férfi is inkább a kiszámíthatóságot, a nyugalmat kedveli. Az étterembe vezető séta közben szívesen beszélget. Inkább a visszafogottságáról ismert, az eldugott, minőségi, mégsem túlzottan drága vendéglők meglágyítják hűvös szívét. Az első randit követően búcsúcsókra még inkább ne számíts, de ha megígéri, biztosan felhív.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő első randi horoszkópA Vízöntő férfin nem könnyű eligazodni, mert ő inkább a saját világában él. Ha vele randizol, felejtsd el a hagyományokat, a különlegest, az egyedit keresd inkább. Rajong a legújabb technikai vívmányokért, érdekli a csillagászat, de fantasztikus filmeket is szívesen néz.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak első randi horoszkópA Halak férfi elsőre magabiztosnak és határozottnak tűnik. Tégy úgy, mintha ez így is lenne, miközben pontosan tudod, a valóság egész mást fed. Kedves és udvarias, a túlzott hangzavart viszont ő sem kedveli. A blues elvarázsolja, ezért az első randi helyszínéül érdemes olyan éttermet javasolni, ahol elbújhattok a figyelő tekintetek előtt, miközben lágy dallamokat hallgattok.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top