nlc.hu
Horoszkóp

Hűtlenségre hajlamos csillagjegyek

5 csillagjegy, aki hajlamos a hűtlenségre

Az a szomorú igazság, hogy bármilyen csillagjegyben születtünk, a hűtlenség megtalálhat minket. De azért vannak olyan csillagjegyek, akik egy kicsivel hajlamosabbak a megcsalásra.

A hűtlenség minden csillagjegyet érinthet, az egyik elköveti, a másik elszenvedi. A csillagjegyekre sem lehet természetesen csak egyféle jellemzést ráhúzni, hiszen akkor összesen 12 fajta ember lenne a világon, de azért bizonyos személyiségjegyek erősebben jelen vannak az egyes csillagjegyeknél. Ezek alapján pedig már meg be lehet lőni, hogy melyik csillagjegy lesz az, aki mellett nagyobb eséllyel kell elszenvedni a hűtlenséget.

Ezért hűtlenek a nők

Egy tanulmányból kiderült, hogy a házasságban élő nők 40 százaléka volt már hűtlen a férjéhez. Az eredmények szerint a nők leginkább akkor csalják meg a párjukat, ha úgy érzik, már nincs érzelmi kapcsolatuk a férjükkel, vagy épp nem elégedettek a szexuális életükkel. Sokszor pedig az van a háttérben, hogy a megcsalással szerzik vissza a kontrollt, úgy érzik, ők irányítanak, amikor nem buknak le a hűtlenséggel.

A hűtlenségre hajlamos csillagjegyek

Halak

Meglepő lehet, hogy a Halak képes a megcsalásra, hiszen extrán érzelmes, empatikus és érzékeny csillagjegy. Csakhogy épp az érzékenysége miatt erősen hullámzik a hangulata is és ha épp dühös, ki tudja, merre visz az útja. Bár a hűtlenségre talán könnyebben kapható, mégsem hagyja el könnyen a kapcsolatot, az utolsó leheletig kitart, még akkor is, ha boldogtalan.

Hűtlen csillagjegyek

Hűtlen csillagjegyek (Kép: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek csillagegyre szokták azt mondani, hogy rengeteg figyelmet követel a párjától, és ha nem kapja meg, akkor keres mást, aki többet foglalkozik vele és az igényeivel. Az Ikrekre az is jellemző, hogy nem szívesen teszi le a végső voksát egy személy mellett, szereti nyitva tartani a lehetőségeit, ezért aztán könnyebb elcsavarni a fejét is. Nála egyértelműen igaz az a sztereotípia, hogy azért lesz hűtlen, mert egyetlen embertől nem kapja meg azt, amire vágyik, ezért számára logikus, hogy máshoz is megy kielégíteni a szükségleteit.

Mérleg

A Mérleg imád flörtölni, ezért sem szeret elköteleződni egy párkapcsolatban. Sokáig hezitál ez a csillagjegy, mielőtt teljesen, szívvel-lélekkel odaadja magát a párjának. A flörtölés azonban annyira a lételeme, hogy nem hagyja ki a lehetőségeket akkor sem, ha amúgy fülig szerelmes a párjába és esze ágában sincs elhagyni. Ezek a flörtök általában teljesen ártalmatlanok, ám olykor túllépik azt a határt, ahonnan már megcsalásnak hívjuk őket.

Oroszlán

Az Oroszlán egy drámai csillagjegy, aki szeret a figyelem középpontjában lenni, lehetőleg folyamatosan. Ha nem királyként/királynőként kezeli az Oroszlánt a párja, akkor könnyen arra a következtetésre jut, hogy már nem is szereti és máshol kell megkeresnie a figyelmet és szerelmet. Az Oroszlán hűtlenségét tehát azzal lehet leginkább megelőzni, ha sokszor és látványosan kinyilvánítjuk felé az imádatunkat.

Vízöntő

A Vízöntő nem feltétlenül a fizikai megcsalásra hajlamos, mint inkább az érzelmi hűtlenség az, amibe könnyen belegabalyodik. A flörtölős üzenetekkel, levelezéssel nincs lelkiismereti problémája, szerinte ha nincs testi közelségben mással, akkor nem lehet megcsalásról beszélni. Pedig az érzelmi hűtlenség is épp olyan fájdalmas lehet, mint a fizikai, úgyhogy óvatosan a Vízöntő flörtjeivel!

Via

Igaz szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top