nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. november 22–28. – Le tudod győzni a kihívásokat!

A Nyilasba lépő Nap és Merkúr, a 4 domicil bolygó, a 6 trigon és a vasárnap induló advent mind arra bizonyíték, hogy az égi folyamatok segíteni akarnak neked. Nem baj, ha vannak kihívások, feszültségek és problémák. Ezeket mind le tudod küzdeni…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn a Nap, szerdán a Merkúr lép a Nyilasba. Ezek felvillanyoznak téged, és olyan motivációt hoznak magukkal, amelyek hosszú távú sikereket garantálnak neked. A szerdai napod nem indul fényesen. De ha nem húzod fel magad, akkor estére minden megoldódik. Sőt a vártnál jobban végződik. Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 24 órán belül milyen hatalmasat képes változni a világ. Hétvégén elkezdheted beszerezni, vagy elkészíteni az adventi koszorút. Mert vasárnap már az első gyertyát kell gyújtani.

Heti horoszkóp

Benned rejlik az erő (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

A hét eleje és vége kedvező konstellációkkal és elégedettséggel kecsegtet. Ám a hét közepe: a csütörtök és a péntek szörnyű fejfájást okozó feszültségekkel tesz próbára téged. Az lesz a benyomásod, hogy minden és mindenki összefogott ellened. Mostanában többször hihetted ezt. Ahogy azt is, hogy túljutottál a nehezén. De mindig jön még nehezebb. Év végéig lesz még hasonló. Mivel egyre edzettebb vagy, egyre gyorsabban megoldod. Majd itt a hétvége, ami végre megnyugvást hoz neked. Élvezd, és kényeztesd magad!

IKREK – heti horoszkóp

Ne lepődj meg, ha ezen a héten rendkívüli találkozásokban lesz részed! Új emberekkel ismerkedhetsz meg. És a régiek meglepően új arcukat mutatják. Bolygód, a Merkúr szerdán délután a Nyilasba lép. Ezzel kissé megnehezíti a kommunikációt. Innentől még érthetőbben és követhetőbben kell fogalmaznod. Az elvont, magas röptű megfogalmazások nem fognak sikert aratni. Szóval okosabb, ha mellőzöd. Közben olykor kioktatva érezheted magad. Hétvégén a családod követelőzése szíven üthet, és elgondolkodtathat…

RÁK – heti horoszkóp

A keddi és a szerdai napot leszámítva előnyös napok elé nézel. Kedden és szerdán lesz okod a sértődésre. Valaki kritizál vagy becsmérel, ami tuti, hogy nem fog jólesni neked. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni az ő véleményét. Hiszen ez „csak” egy vélemény, és nem biztos, hogy maga az igazság. Amint a Hold odébb megy, túl leszel a nehezén. Olyan bolygóállások jönnek, amik a pénzre és a karrieredre terelik a figyelmedet. A hétvégéd békésnek ígérkezik. Csak a vásárlási csábításnak kell ellenállnod…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Töltődj fel hétfőtől szerdáig, mert csütörtöktől feszült napok jönnek! A hét elején hihetetlen szerencsésen alakul minden. Olyan, mintha sikerre lennél ítélve. Fenntartások nélkül fogadd el és élvezd! Csütörtökön és pénteken vértezd fel magad! És semmiképp se vedd fel a kesztyűt! Pláne ne a bokszkesztyűt! Semmi értelme korlátolt, ostoba, szemellenzős emberekkel vitába szállnod. Nem azért, mert veszítenél, hanem mert időpocsékolás őket meggyőzni. Hétvégén elkezdhetsz karácsonyi sütikkel kísérletezni.

SZŰZ – heti horoszkóp

Családi és/vagy ingatlanügyeidben végre nagy előrelépésre számíthatsz ezen a héten. 2 bolygó jegyváltása is segít neked a holtponton való átbillenésben. Azonban ez nem azt jelenti, hogy innentől teljes lesz az egyetértés. Sőt, a biztató kezdet után szombaton és vasárnap, 2 nap alatt 3 feszült fényszög nézeteltérést sejtet. Valaki megvétózhatja azt, ami már biztosnak látszott. Ne idegeskedj! Inkább arra törekedj, hogy megértsd a másik motivációját vagy félelmeit! Ebben utolérhetetlenül jó vagy.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Akár tetszik, akár nem, ezen a héten kimaradsz az események sűrűjéből. A bolygóhatások most nem érintenek közvetlenül téged. Természetesen ez nem jelent teljes tétlenséget. Inkább azt, hogy olykor az események után kell futnod. Vagyis nem te irányítasz, kezdeményezel, hanem reagálsz. Ne bánd! Bölcsebb, ha ezt ajándéknak veszed. Lesznek a közeledben olyanok, akiket „hullámvasútra” tesz az élet. Hozzájuk képest neked jó dolgod van. Hétvégén muszáj pihenned, töltődnöd, ha nem akarsz lerobbanni…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Amilyen nagyszerűen indul a heted, olyan mélyrepülésbe mehetsz át. Ez azt jelenti, hogy a hét elején élvezd a sikert, de ne bízd el magad! Mostanában rád járt a rúd: voltak nehéz napjaid, és több csalódást kellett elviselned. Ha visszanézel, ez az év sok megpróbáltatást hozott. Ettől megerősödtél. És remélhetőleg a csütörtöki és pénteki konfliktusokat ügyesebben kezeled. A kulcs, hogy semmit ne vegyél személyesre! Hétvégén mondj igent, ha barátok hívnak! Segítségükkel elfelejthetsz minden rosszat.

NYILAS – heti horoszkóp

Ez egyértelműen és maximálisan a te heted lesz. Hétfőn a Nap, szerdán a Merkúr lép a Nyilasba. Ezek téged feldobnak, és olyan célokat hoznak magukkal, amelyek a születésnapod közeledtével fontos motivációvá alakulnak át. Ráadásul szerdán délután dupla szuper fényszög lesz az égen (Hold – Merkúr, Nap – Hold). Ez annyi energiával tölt fel téged, ami egy városnak is elég lenne. Ennek ellenére érthetetlen, hogy hétvégén miért hagyod, hogy a jövő aggasszon. Vedd észre, hogy okosabb a jelennel foglalkozni!

Napi horoszkóp

Sárkányszelidítés (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Kedden víz, szerdán tűz, vasárnap föld jegyekben járó bolygók között lesznek szuper fényszögek. Eszerint kedden az érzelmek, szerdán az ambíció, vasárnap a biztonság iránti vágy kap égi támogatást. Ha szeretnél tervezni, felkészülni mások hangulatváltozásaira, akkor ezekkel számolj! Csütörtökön és pénteken 2 nap alatt 4 feszült fényszög szerint nem szabad anyagi döntést hoznod. Ha mégis, akkor később meg fogod bánni. Hétvégén szerezz be adventi koszorút, mert vasárnap az első gyertyát kell gyújtani!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Még vár rád egy óriási próbatétel, amit a 2 uralkodó bolygód pont december 24-re időzít. Ám a hatás már ezen a héten elkezdődik. Szóval erősítsd fel magadban az éberséget, a rugalmasságot és a derűlátást! Ez a 3 erény elengedhetetlen, hogy átvészeld az év hátralevő időszakát. A hét eleje és vége kedvezőnek ígérkezik. Azonban a csütörtök és a péntek cseppet sem lesz könnyű. Fogadd meg, hogy semmi és senki miatt sem húzod fel magad! Hétvégén megérint a karácsony szelleme. Vasárnap indul az adventi időszak…

HALAK – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is kezdődhetne a heted: kedden dupla szuper fényszög bizonyítja, hogy népszerű vagy. Ez a népszerűség nem öncélú. Inkább erőforrásként működik: ha tudod, hogy sokan drukkolnak neked, akkor erősebbnek érzed magad. Mindeközben a munkahelyeden személyi változások zajlanak. Téged nem kérdeznek meg: nincs beleszólásod. Emiatt kár bosszankodnod. Koncentrálj a hétvégére! Szerelem, szeretet, szépség, meghittség stb. Ezek töltsék ki a szívedet! Elkezdheted a karácsonyi készülődést…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top