nlc.hu
Horoszkóp

3 vágykeltő desszert a szenvedélyes ünnepekért

Készülj afrodiziákummal a romantikus karácsonyi vacsorára!

Fagyöngyöt készítettél a bejárati ajtó fölé, és felvetted a legvonzóbb piros ünnepi ruhádat. Mi kell még? Esetleg néhány természetes és ízletes vágyfokozó!

Már az ősi időkben is keresettek voltak azok a természetes ajzószerek, amitől fellobban a szenvedély lángja. Néha ez kifejezetten veszélyes vállalkozás volt, mérgező rovarok, növények esetén. Ma már kockázatmentesen készíthetsz szerelmi bájitalt-ételt, és még attól sem kell félned, hogy nem laktok jól. Finom és hatásos falatok következnek!

nő piros fehérneműben

Fotó: Unsplash

Fűszeres csábítás

A karácsonyhoz különösen közel állnak a csábító fűszerek. A fahéj izgató hatású, a gyömbér teljesítménynövelőként ismert. A kardamom élénkítő, frissítő hatású és a szegfűszeg is. Mind a négy fűszer alapvető ízesítője a mézeskalácsnak, de ha valaki nem rajong érte, akkor fűszeres, sütőtökös piskótát készíthetsz belőle. 

Csípős csók

Kevésbé ismert, de a kakaóbabból készült varázsitalt az ősi maják is élénkítő hatása miatt itták. A benne lévő teobromin miatt vágykeltő, de az összhatás fokozható! Az utóbbi időben menő párosítás a csokoládé csilivel, ami az egyik legismertebb és leghatásosabb afrodiziákum. Dobj össze egy étcsokis szuflét csilis meggyszósszal, minden értelemben mennyei desszert lesz!

Mézédes kísértés

Aki gyümölccsel szereti befejezni az étkezést, annak is találsz ínyére valót. A datolya és a füge az arab világ férfijai szerint tökéletesen megfelel a célnak. Csorgass rá mézet, reszelj rá leheletnyi szerencsediót (e kettő szintén fokozza a vágyat és a teljesítményt), és akár az étkezés végén, akár két szerelmeskedés között lesz szükség extra energiára, adogasd a párod szájába.

(via allure)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top