nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 11-12. – Készülj hópelyhek és örömkönnyek özönére

Vizenyős hétvége vár rátok. Ez jelenthet csapadékot és könnyeket is a szerelmi horoszkóp szerint. Jó lenne, ha előbbi csillogó hópelyhek formájában érkezne. Utóbbiak pedig a meghatottság könnyei lennének…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvatosan az alkohollal! Ezen a hétvégén a szokottnál gyorsabban fejbe vág, ha iszol. A párod nem szereti, ha ittas vagy. Lehet, hogy nem szól, de jobb, ha tudod. Semmiképp se rontsd el az értékes együtt töltött időt azzal, hogy berúgsz!

Szerelmespár hóesésben

Havas szerelem (fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a barátaitok veletek szeretnének közös programot csinálni, egyeztessetek egymással! Egyikőtök se mondjon igent a másik beleegyezése nélkül! Máskülönben megerőszakolva fogja érezni magát! Ugye, hogy volt már erre precedens?

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sírós hangulatban leszel egész hétvégén. Nem érted az egészet. De ha elsírod magad, a kedvesed azt hiheti, hogy vele van bajod. Mielőbb nyugtasd meg, hogy erről szó sincs! Nem kell aggódnotok: ez csak múló érzékenység.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Várod, várjátok már a hóesést? Kitűnő esély látszik egy újabb havazásra, ami meghitt, romantikus hangulatba hoz mindkettőtöket. Menjetek fel egy magasabban fekvő helyre, és élvezzétek a tél örömeit! Este igyatok forralt bort, és bújjatok ágyba!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed tud a legjobban megnevettetni. Észrevetted, hogy minden poénján képes vagy hahotázni? Most a könnyed is kicsordulhat, ami számára komoly elismerés. Hiszen a humor értékelése az összhang legremekebb mérője…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz! A párod hiperérzékeny lesz egész hétvégén. Bármi miatt könnyen elsírhatja magát. Nem biztos, hogy te bántod meg. Csak te vagy legközelebb hozzá, és te látod a szomorúságát. Vigasztaló szavak helyett öleld meg, és tartsd a karjaidban!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kéne beengednetek a hálószobátokba a testvérek, nagynénik, szomszédok problémáit. Pedig ezt teszitek, ha róluk beszéltek, ahelyett, hogy egymással foglalkoznátok. Húzzatok határt! És jobban törődjetek kettőtök dolgaival!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felemás kedved lesz ezen a hétvégén. Hol sírhatnékod lesz az idegességtől, mert úgy érzed, nem leszel kész a karácsonyi előkészületekkel. Hol inkább pezsgőznél a szerelmeddel, mert úgyis mindegy. Ő meg képtelen követni a hullámzásodat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Két napotok van az otthonotok takarítására, csinosítására, és valami vidám téli program élvezetére. Jó szervezéssel mindenre jut időtök. Arra is számítsatok, hogy lesz egy nehéz konstelláció, ami téged szokatlanul sértődékennyé tesz!

Téli szív kesztyűben

Téli ‘szívküldi’ (fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy szombati Vénusz-Plútó együttállás kifordíthat önmagadból: gyökeresen megváltozhat az ízlésed. Megdöbbenhet a párod azon, hogy pl. hirtelen másképp akarod a karácsonyi díszítést. Jobb lenne, ha nem sokkolnád őt ilyesmivel.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez pont az a hétvége, ami egy remek teszt arra, hogyan lehet ingyen jól szórakozni. Keressetek csupa olyan programot, ami nem kerül pénzbe! Karácsony előtt ez segítheti a spórolást. Úgy, hogy közben csodásan érzitek magatokat…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben leszel ezen a hétvégén. Senki és semmi sem veheti el a derűdet. A kedvesed imádja azt, amikor ilyen vagy. Tudtad, hogy anno ebbe szeretett bele? Ne fogd vissza magad! Bohóckodj, nevettesd meg, és éreztesd vele, mennyire szereted!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top