nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 18–19. – Ne hagyd, hogy a teendők listája közétek álljon!

A karácsony előtti utolsó hétvége meghittségét a vasárnapi telihold megmérgezheti a szerelmi horoszkóp szerint. Ne engedjétek, hogy a teendők hosszú listája közétek álljon! A szerelem, a szeretet, a harmónia és a szövetségetek sokkal, sokkal fontosabb bármilyen listánál.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold neked a közlekedésben mutat bosszúságot. Ha nem muszáj, akkor ne menj sehova. Ha mégis, akkor kérd meg a kedvesedet, hogy menjen veled, és vigyázzon rád! Együtt minden, a karácsony előtti utolsó napok menedzselése is könnyebb.

jegyzettömb virág

Üzenet (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár szoktál nosztalgiázni, akár nem, ezen a hétvégén erősen megrohannak az emlékek. Ezzel nincs semmi baj addig, amíg nem szomorít el az, ami elmúlt. A párod megijedhet, ha könnyeket lát a szemedben. Jobb lenne, ha nem ijesztenéd meg…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz könnyű dolga veled a szerelmednek. Iszonyatosan frusztrált leszel a telihold szerint. Szinte hozzád se lehet szólni. Uralkodj magadon, és ne ugorj mindenre! Ne hidd, hogy bántani akar téged pont ő, aki szeret, és a kedvedben akar járni.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindenkit nyomaszt az ünnepek előtti feladatok hosszú listája. Nektek is van ilyen listátok? Ha ez ingerültté tesz titeket, akkor vagy tépjétek szét, vagy rajzoljatok a lap szélére fenyőágakat, gyertyákat, díszeket, hogy ne nyomaszthasson tovább!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a kedvesed elkezdene kapkodni, dobj be valami játékot! A telihold belőled a rosszcsont gyereket hozza elő, aki semmit nem vesz komolyan. Most pont erre van szükség ahhoz, hogy elvedd az élét ennek az egész készülődős őrületnek.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez az a hétvége, amiből bármi lehet: vita, békülés, kiborulás, ölelés. Neked kellene előbb tisztáznod magadban, hogy mire vágysz. Ne engedd, hogy az események elsodorjanak! A párod téged követ, utánoz. Szóval te vagy a kulcs…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. december 18-19. – Ne hagyd, hogy a teendők listája közétek álljon!Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged inspirál az ünnepi készülődés. Akkor is, ha napi teendők közepette nincs annyi időd erre, mint szeretnéd. Nem kell egész nap vagy egész hétvégén ünnepi hangulatban lebegni. De csempéssz egy kis meghittséget az estékbe pl. sok mécsessel!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fittyet hányva a teliholdnak, nálatok tombolhat a szerelem, és fellángolhat a szenvedély. Te tele vagy ötletekkel. Dobd be! Ne várj a másikra! Nem számít, hogy ki kezdeményez. Ezt már sokszor megbeszéltétek. Emlékszel?

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiperérzékeny lesz a párod ezen a hétvégén. Őt nagyon megviseli a telihold. Már ismered ezt az oldalát. Úgy kell vele bánnod, mint a hímes tojással. Vagy stílusosan: a csokimikulással. Vigyázz, nehogy összetörjön vagy nehogy elolvadjon!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ennek a hétvégének szépnek és emlékezetesnek kell lennie. A nosztalgia és a romantika jót tenne mindkettőtöknek. Válogass karácsonyi dalokat és filmeket! Lesz, amin nevettek, mert túl nyálas, és lesz, amin mindketten meghatódtok…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gyerekként várod a karácsonyt. Az izgatottság jól áll neked. A kedvesed imádja, amikor csillog a szemed. Tervezgess, és oszd meg vele mindazt, ami foglalkoztat! De ezt tedd gyermeki örömmel! És ne engedd, hogy gondok nyomasszanak!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold bevilágítja az éjszakai eget. Lámpásként tekintsetek rá! Ez is egy fényforrás. Ahogy a sok mécses és a fényfüzérek, amikkel az otthonotokat díszítitek. Ebben gyönyörködjetek egymást ölelve! A vitákat pedig zárjátok ki, zavarjátok el messzire!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top