nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. január 5–11. – Vízkeresztkor zárd le az óévet!

Vízkereszthez (január 6-hoz) sok népszokás kapcsolódik. A legismertebbet akár hiszed, akár nem, érdemes megfogadni: le kell szedni a karácsonyfát, ezzel lezárod az óévet.

Mivel nő a Hold, nehezedre fog esni a lezárás, elengedés, takarítás.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Változékony Hold (Fotó: Pixabay)

SZERDA – január 5.: A növő Hold a mai napon is új lehetőségeket „fúj be az ablakon”. De ne csak ezért nyisd ki! Egy nagyobb szellőztetés aktuális. Ugyanis a Vízöntő jegy a neve ellenére levegős jegy. Emellett bátran változtass, és csinálj valami szokatlant! Meglepő, de élvezni fogod.

CSÜTÖRTÖK – január 6.: Vízkereszt napján a szokás szerint le kell szedni a karácsonyfát. Ez arra szolgál, hogy tényleg lezárd az óévet. Sajnos, a növő Hold nem segít neked a lezárásban. Hajnalban a Halakba lép, és aktuálissá teszi a mosást, locsolást, és mindenféle vizes házimunkát.

PÉNTEK – január 7.: Egy hete már 2022-öt írunk. A Halak Hold ma mindenféle vizes tevékenységnek kedvez: mosás, locsolás, szaunázás, fürdőzés, lábáztatás stb. De ma hajlamos lehetsz arra, hogy elfolyj pl. időben, figyelemben. Nem lesz könnyű koncentrálnod. Ennek tudatában vállalj be feladatokat, illetve ellenőrizd magad többször!

SZOMBAT – január 8.: Kora reggel az aktív Kosba lépő Hold aktívvá teszi a mai napodat, sőt az egész hétvégédet. Egyre több energiád lesz. Generátorként működsz, ha sportolsz, mozogsz: nem fogsz elfáradni, fel leszel dobva. Válaszd az aktív pihenést! És vond be a családodat, barátaidat! Együtt még vidámabban megy ez (is).

VASÁRNAP – január 9.: Ma egész nap a Kosban jár a Hold. Ez a vasárnap nem a lustálkodásról fog szólni. Tele leszel életerővel, amit hasznosíthatsz. A hideg idő ellenére sportolhatsz, élvezheted a tél örömeit. Közben vigyázz a testi épségedre, mert a Kos Hold hajlamosít meggondolatlanságra, kockáztatásra.

HÉTFŐ – január 10.: A hétfő nem a kedvenc napod, igaz? Ez a mai kivétel lehet, ha a benned szunnyadó életörömöt a felszínre engeded. A Kos Hold játékosságot és vidámságot hoz. Délután a Hold átlép a Bikába, ami arra jó, hogy kényeztesd magad finom falatokkal és/vagy arcpakolással. Óvatosan az édességgel, mert a növő Hold hízásra hajlamosít.

KEDD – január 11.: A Bika Hold a szépérzékedet fokozza. Mindent és mindenkit meg akarsz szépíteni. Kezdd az otthonoddal! A karácsonyi és szilveszteri díszítést lecserélheted téli dekorációra. Este magadra is jusson időd! A növő Hold hatékonnyá tesz mindenféle pakolást, mert most jobban hasznosulnak a hatóanyagok.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 05-11.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 05–11.

Karácsonyi anyóka

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top