nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. január 12–18. – Hiperérzékennyé tesz a telihold

Az év első hónapjának feléhez közeledve ijesztő lehet számodra, hogy most már tényleg bele kéne rázódni az újévbe a holdhoroszkóp szerint. De ez hol sikerül, hol nem.

Közeleg a telihold, ami kiteljesedik, és megvilágítja a sötét égboltot. Ezzel segít, hogy lásd az utadat…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – január 12.: A Hold még a józan Bika jegyében jár egész nap. Ez a munka szempontjából a lehető leghasznosabb a számodra. Akkor is, ha a szokottnál lassabbnak érzed magad. Nem baj. Hiszen rohanás közben nem tudnál higgadtan gondolkodni. A Bika Holdtól kicsit lelassulhat az anyagcseréd is. Szóval ügyelj rá, hogy mit és mennyit eszel!

CSÜTÖRTÖK – január 13.: Mivel hajnalban a Hold jegyet vált: átlép az Ikrekbe, ma már fellélegezhetsz, és könnyebb lesz kapcsolatot építeni, beszélni, tanulni, vizsgázni. Közben ne felejts el szellőztetni! Az Ikrek levegő jegy, ami azt jelenti, hogy a gyakori szellőztetés minden fajta kommunikációnak és szellemi tevékenységnek kedvez.

PÉNTEK – január 14.: A mai napra is azt javasolja az Ikrek Hold, hogy ma minél többet szellőztess. Nem baj, ha hideg van kinn. 2 perc alatt friss levegő járja át az otthonodat és/vagy az irodádat. Emellett az Ikrek Hold megkönnyíti a tanulást, a vizsgázást és mindenféle megbeszélést. Élj ezekkel a lehetőségekkel!

SZOMBAT – január 15.: Elértünk az év első hónapjának a feléhez. Csak késő délután vált jegyet a Hold. Szóval ma is szellőztethetsz, sikeresen tanulhatsz, vizsgázhatsz, tárgyalhatsz. Majd délután a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát.

VASÁRNAP – január 16.: A Rák Hold mára is javasolja a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát. Ezen kívül ma igyál több folyadékot! Hideg időben a teázás még jobban esik. Csak arra ügyelj, hogy ne édesítsd meg túlságosan! Ugyanis a növő Hold gyorsítja a hízást.

HÉTFŐ – január 17.: Ne lepődj meg ma, ha ingerlékenységet és fáradtságot érzel! Ezek a holnapi telihold előjelei. Ráadásul a Rák Hold sértődékenységet szimbolizál. Arra érdemes figyelned, hogy ebből az érzékenységből ne legyen vita! Sok múlik azon, hogy te mennyire tudsz békés maradni.

KEDD – január 18.: Telihold napján semmit ne erőltess magadra! Inkább állj meg egy pillanatra, és döntsd el, hogy mit kell elengedned, miről kell leszoknod. Tudtad, hogy teliholdkor a legmagasabb a gyógynövényekben a hatóanyag? Ezért ma tanácsos begyűjteni őket. (A teliholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

Téli gömb zúzmarával

Tél (Fotó: Unsplash)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 12-18.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 12–18.

Hiperérzékeny telihold

Január 18-án, kedden hajnalban (00:50-kor) a Bak Nap és a Rák Hold szembekerül egymással. Hétfőről keddre virradóan a telihold bevilágítja az egész eget. Ez megzavarhatja az alvásodat. Sőt ennek hatására hiperérzékennyé válhatsz te és a környezetedben bárki.

A telihold sosem kellemes, mert mindig két ellentétes habitus feszül egymásnak. Kívül és belül is vívódsz, hogy melyik fontosabb, illetve melyiket fojtsd el. A kettőség most ilyesmi lehet: ridegség – érzelgősség, távolságtartás – közvetlenség, ambíció – ösztön, karrier – magánélet.
Ezek nem minden esetben állnak egymással antagonisztikus, feloldhatatlan ellentmondásban. Teliholdkor mégis így éled meg. Pedig most lehetőséged nyílik rá, hogy kitaláld, hogyan egyeztetheted össze ezeket.

Téli csepp hacas fákkal

Tél (Fotó: Unsplash)

Telihold napján fokozottan óvatosnak kell lenned az utakon és a kapcsolataidban. Ugyanis az ellentétek felerősödhetnek, és könnyen szóváltás alakulhat ki. Ezt megelőzendő, okosabb, ha merevség helyett elnéző vagy. Nem számít, hogy neked van-e igazad. Ráérsz holnap hangot adni a véleményednek.

Nagyon vigyázz magadra és a többiekre is! Különösen, ha Bak vagy Rák szülött vagy.
De Mérlegként és Kosként is nagy szükséged lesz toleranciára.

Ez is érdekelhet nő fehér ruhában Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top