nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. január 15–16. – Tartsatok retró hétvégét!

Retró hétvégét kéne tartanotok a szerelmi horoszkóp szerint. Elkezdődött a farsang. Előszedhettek régi ruhákat, kalapokat, sálakat, és beöltözhettek. Ehhez retró zene dukál. De ha szentimentálisabbra akarjátok venni, akkor nézegethettek régi fotókat. Csak nehogy sírás legyen a vége!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdekes kettősség lesz a hétvégédben: szombaton mehetnéked lesz, de vasárnap bekuckózós kedved lesz. A kedvesed nehezen tud alkalmazkodni ehhez a változékonysághoz. Segíts neki azzal, hogy a fülébe súgod: „Nincs veled bajom.”!

Hószív

Hószív (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szoktál nosztalgiázni, de most váratlanul megrohannak az emlékek. Ne ijedj meg! Nem fog ártani, ha felidézel régi emlékeket. Mesélhetsz a párodnak a gyerekkorodról. És meghallgathatod az ő sztorijait, amelyek hol viccesek, hol nem…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton reggel nyűgösen ébredhetsz egy ronda bolygóállás szerint. Szerencsére ez gyorsan elillan egy kitűnő retró reggelinek köszönhetően. Idézzétek fel, hogy mi volt gyerekkorotokban a kedvenc reggelitek! Habos kakaó? Palacsinta? Melegszendvics?

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás hétvége vár rátok. Minden a szerelemről fog szólni. Persze csak akkor, ha ti is akarjátok. Az irigységnek és a féltékenykedésnek mondjatok fel! Inkább süssetek farsangi fánkot, és vigyetek belőle a szüleiteknek, nagyszüleiteknek!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi másra nem vágysz ezen a hétvégén, mint egy kis csendre, nyugira és meghittségre. Szóval ideális lenne, ha kettesben töltenétek legalább a vasárnapot. Elengedhetetlen, hogy végre egymással is foglalkozzatok. Ne csak másokkal…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ideje lenne viszonoznotok a barátaitok meghívásait azzal, hogy most ti kezdeményeztek közös programot. A farsang kitűnő ürügy egy kis bohóckodásra. Legyen kötelező a jelmez. Hozzátehetitek, hogy kizárólag saját készítésű lehet…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint egyre jobban aggódsz az egészséged miatt. Valószínűleg nincs rád jó hatással az, amit nap mint nap hallasz. Kérd meg a párodat, hogy segítsen neked azzal, hogy eltereli a figyelmedet! Nyugodtan bízhatod rá magad.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat délutántól fergetegesen jó passzban leszel. Mesés konstellációk lesznek az égen, amelyek azt szimbolizálják, hogy végre visszanyered az elveszettnek hitt derűdet. Ez hihetetlen jó hatással lesz a párodra és a párkapcsolatodra egyaránt.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat reggeli vitás konstellációt át kéne aludnotok. Minél később keltek, annál kisebb az esélye a vitának. Utána beindul a nosztalgiavonat: retró hangulatba kerültök mindketten, amiből egy jó kis bulit csinálhattok kettesben…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindent megteszel azért, hogy boldoggá tedd a szerelmedet. Ez hol jobban, hol kevésbé jól sikerül. Sokszor úgy érzed, hogy nem ismered eléggé. Ezen a hétvégén figyelj rá jobban! És kérdezz bátran! El fogja árulni, hogy mire vágyik…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Vízöntőben járó Merkúr retrográdba fordult ezen a héten. Ettől retró hangulatba kerülsz. Arra ügyelj, hogy ne szomorítson el az emlékezés! Inkább a tréfás poénokat idézd fel, és oszd meg a kedveseddel! Előszedhetsz régi fotókat, és együtt nevethettek.

Retro lemezjátszó

Igazi retró (Fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Minden korábbi csalódást le tudsz tenni, és ismét vidám leszel. Ugye, tudod, hogy a párod szerelmes a mosolyodba? Pont ezért mosolyogj minél többet! És ne csodálkozz, ha szenvedélyesen megcsókol!

Ez is érdekelhet ölelkező barátnők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top