nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. január 17–23. – Várd a változás szelét!

A szeles idő a változás szelét fújja. Öltözz melegen, de közben hagyd a heti horoszkóp tanácsa szerint, hogy a szél odafújjon téged, ahol lenned kell! A keddi telihold és a Nap Vízöntőbe lépése csütörtökön elkerülhetetlen változásokat szimbolizál. Semmiképp se félj ezektől!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Sajnos a keddi telihold nem fog jót tenni az optimizmusodnak. Ott is problémát látsz, ahol korábban nem. Amennyiben ezt folytatod, garantáltan belebetegszel. A jelenlegi konstellációk nem „viccelnek”. Csak csütörtöktől javul a helyzet. Ekkor kapsz valami biztató jelet. Ennek nagy jelentősége lesz később. Most raktározd el, és a kellő időben használd fel! A hétvégéd felemásnak ígérkezik: szombaton lelassulsz, vasárnap szerelem költözik a szívedbe. Mindkettő a lehető legjobbkor történik veled…

BIKA – heti horoszkóp

Vigyázz, mert a keddi telihold még szerdán is érezteti hatását, ami balesetveszélyt jelez. Persze nem vigyázhatsz mások helyett. De a fokozott óvatosság nem árt. Nem csak az utakon kell észnél lenned, hanem a kommunikációban is. Gondold meg, hogy kinek mit mondasz el! Szerencsére pénteken és szombaton 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami neked kedvez. Ettől helyreáll az emberekbe és a sorsba vetett hited. Vasárnap érdemes lenne egy kis időt szánnod arra, hogy megtervezd a jövődet.

IKREK – heti horoszkóp

Neked tetszik, ha fúj a szél, mert téged nem zavarnak a változások. Ezt szimbolizálja a Nap Vízöntőbe lépése csütörtökön hajnalban. Innentől elemedben leszel: nem bosszant, ha valaki lassú, nem állít meg, ha valami zsákutcának tűnik. Előtte kedden és szerdán a pénzedre kell ügyelned. A felesleges kiadásokat kerüld, mert negatív spirálba kerülhetsz. Okosabban tennéd, ha most semmit nem vennél a kötelezőkön kívül. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced. Szó szerint és átvitt értelemben is fellélegzel végre…

RÁK – heti horoszkóp

A keddi telihold feszítő hatását már hétfőn este fogod érezni. Abba a tévhitbe eshetsz, hogy mindenki téged kritizál. Közben igazságtalannak és méltatlannak érzed az egészet. Minél előbb rájössz, hogy ez nem így van, annál előbb helyreáll a lelki békéd. A hét közepén valami nem az elképzeléseid szerint fog alakulni. Ne pánikolj! Várj kicsit, és kiderül, mi a megoldás! A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha szánsz időt az otthonodra. Telihold után fogy a Hold, ami a takarítást és a selejtezést hatékonnyá teszi.

Heti angyalhoroszkóp

Tisztulás (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Téged nem a kedd hajnali telihold fog megviselni, hanem a kedd éjszakai és szerda reggeli két bolygószembenállás. Sértődékennyé válhatsz, és bármin megbántódhatsz. Majd csütörtökön hajnalban a Nap jegyet vált, és neked több, nagy jelentőségű találkozást „ígér”. Jó lenne, ha nem gyártanál előre elméleteket. Helyette előítélet-mentesen maradj nyitott! Meglátod, hogy tanulságos tapasztalatokkal fogsz gyarapodni. A hétvége alkalmas kirándulásra, vagy bármilyen szabadtéri programra. Szóval mozdulj ki!

SZŰZ – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és szerdán 3 nap alatt 4 bolygószembenállás fogja ingerlékennyé tenni a környezetedben lévőket. De neked az igazi kihívás majd a csütörtök esti Hold – Jupiter szembenállás lesz. A Holdtól érzékenység és értetlenség uralkodhat el rajtad. Úgy érzed, hogy senki sem ért meg téged. Jól tennéd, ha nem esnél önsajnálatba. Máskülönben legyengülsz. Pedig ez totál felesleges. Pénteken már sokkal jobban leszel, amit viszel magaddal a hétvégére is. Főleg, ha nem mástól várod azt, hogy téged dicsőítsen…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Nem leszel valami fényesen a hét első felében. Több bolygószembenállás keseríti az életedet. Hol a családoddal, hol a barátaiddal, hol az álmaiddal küzdesz. Egyelőre mindegyik reménytelennek tűnik. Igazad lesz, ha feladod. Pedig tudod, hogy a siker záloga a kitartás, elköteleződés és elszántság. Erre emlékeztesd magad, és hamar visszatér az optimizmusod! Ebben óriási segítség lesz az a dupla szuper fényszög, ami vasárnap hajnalban valójában az egész hétvégédet bearanyozza. „Minden jó, ha a vége jó.”

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hét elején a közlekedésben kell óvatosnak lenned. A hét közepén munkahelyi konfliktusokat kell tompítanod. A hétvége előtt gyerekekkel, illetve gyerekes felnőttekkel kell türelmesnek lenned. Vagyis egész héten minden napra jut kihívás. Tudj róla, hogy sok múlik rajtad! Most félre kell tenned a büszkeségedet. Közben szem előtt kell tartanod a béke fenntartásának célját. Hétvégén muszáj kiszellőztetned a fejedet. Lehet, hogy egy séta jót tenne neked. Azonban most kivételesen egyedül kéne menned…

Lány szélfútta sálban

Szélben szállva (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten, mert péntek és vasárnap kivételével mindennap lesznek bolygó szembenállások az égen. Ezek mindig más területen jeleznek nézeteltéréseket. Jól tennéd, ha ezekből tudatosan kimaradnál. Szerencsés vagy, mert téged nem izgat a versengés. Bár biztosan van gyenge pontod, de most okosabb, ha félreteszed az önérzetedet. Persze csak átmenetileg. Ha ez sikerül, akkor vidáman léphetsz be a hétvégébe. Nem kizárt, hogy meghívást kapsz barátoktól. Meg fogod bánni, ha nemet mondasz.

BAK – heti horoszkóp

Közeleg a Bak havának a vége. Csütörtökön a Nap kilép a Bakból. Ettől olyan érzésed lehet, mintha a reflektor lekerülne rólad. Mivel te nem vagy önhitt, nem fogod bánni. Azonban lesznek körülötted olyan hangok, amelyek elégedetlenségre buzdítanak. Ez nem új: mindig voltak emberek, akik a saját méltatlankodásukat rád akarták ragasztani. Kizárólag rajtad múlik, hogy hallgatsz-e rájuk. A keddi telihold ennek egyfajta próbatétele. Még jó, hogy pénteken és szombaton szuper fényszögek elismerést szimbolizálnak.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A kedd esti és a szerda reggeli bolygószembenállások próbára teszik a toleranciádat. Csupa olyan emberrel lesz dolgod, akinek szilárd meggyőződése, hogy neki van igaza. Velük esélyed sincs konszenzusra. Szóval meg se próbáld! Majd később újból nekifuthatsz. Csütörtökön hajnalban a Nap belép a Vízöntőbe, és közeleg a születésnapod. Ez kitűnő alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és megtervezd a következő 12 hónapodat. Vasárnap dupla szuper fényszög neked kedvez ebben és más ügyekben is…

HALAK – heti horoszkóp

Számíts arra ezen a héten, hogy minden bukkanón ügyesen túljutsz, de a csütörtöki és a szombati bolygó szembenállás által jelzett feszültség megviselhet. Olyan kicsinyes és kritikus emberrel gyűlik meg a bajod, aki minden képzeletet felülmúlóan pökhendi. Amellett, hogy értetlenkedsz, elszomorodhatsz, mert nem ezt vártad tőle. Okosabb lenne, ha felülemelkednél ezen, és továbblépnél. Máskülönben a saját napjaidat rontod el. Pedig pénteken és szombaton bizakodásra okot adó konstellációk lesznek az égen…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top