nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. január 31.

Heti horoszkóp 2022. január 31. – február 6. – Holdújév hete

Kedden nemcsak egy új hónap, hanem a buddhista hagyományok szerint a holdújév is elkezdődik. Ez neked is kitűnő esély az újításra, megújulásra. Olyan érzésed lesz, mint ami egy hónapja, szilveszterkor járt át. Vagyis nem maradtál le az újévi tervek, célok megfogalmazásáról…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A keddi újhold arra inspirál, hogy pontosabban fogalmazd meg a vágyaidat. Ha konkrét tervek felé haladsz, több sikerre számíthatsz. Jó ötlet ezeket leírni. Folyamatosan bővítheted, és írhatsz dátumokat is. A hét közepén a Halak Hold, Jupiter, Neptunusz együttállások álmodozásra hajlamosítanak. Nem lesz könnyű koncentrálnod. De azért próbáld meg! Február első hétvégéje rendkívül feszültnek ígérkezik. 2 nap alatt 4 ronda fényszög lesz az égen, amelyek idegesítő embereket és helyzeteket mutatnak…

BIKA – heti horoszkóp

Te már hétfőn újítási lázban égsz. A keddi újhold előszelét érzed. Türelmetlenség lehet rajtad úrrá a karriered alakulásával kapcsolatosan. Holott tisztában vagy azzal, hogy a döntés után jön a cselekvés, és majd utána az eredmény. Hét közepén megható, baráti gesztust kapsz valakitől. Most derül ki számodra, hogy ő jóakaród. Becsüld meg, de ne dimenzionáld túl! Hétvégén óvatosan mozogj! Könnyen sérülhetsz kellemetlen konstellációk szerint. Nem csak a fagy okozhat problémát. Éles eszközökkel is vigyázz!

IKREK – heti horoszkóp

Nagyszerű távlatok nyílnak meg előtted, ha a keddi Vízöntő újholdat arra használod, hogy új irányba tegyél lépéseket. Az óvatosságnak és a bizonytalanságnak nincs helye most (sem). Bízz magadban és a sors jóindulatában! Ezek a siker kulcsai. A hét közepén furcsán fogod érezni magad: a Halak Hold, Jupiter, Neptunusz együttállások szétfolyásra tesznek hajlamossá. Nehéz lesz kézben tartanod a munkádat és a határidőket. Hétvégén csalódás érhet, ha valamire vagy valakire nagyon számítasz, számítottál…

kínai holdújév, Tigris éve

2022 A Tigris éve (Fotó: Pixabay)

RÁK – heti horoszkóp

Téged nem fog a keddi újhold annyira motiválni, mint másokat. Nem baj, ha nem utánozod őket. Neked a saját tempódban kell haladni. Így például a hét közepe az égi folyamatok szerint fantasztikus előérzeteket hozhat, ha komolyan veszed őket. Sőt péntekre virradóan jósló álmaid lehetnek. Érdemes lenne megjegyezned, és értelmezned az üzenetet. Ehhez befelé kell figyelned. A hétvége nem sok jót ígér: 2 nap alatt 4 ronda, feszültséget okozó fényszög lesz az égen, amelyek ingerlékenységet és fáradékonyságot jelentenek.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Járj nyitott szemmel és füllel kedden! Mivel az újhold számtalan új embert és információt hoz neked tálcán. Ezek segítenek, hogy okosan tájékozódj, és jó döntéseket hozz. Akkor is, ha lesz jó pár idegesítő ember és szituáció is. Hét közepén a Halak bolygók szerint folyik ki a pénz a kezedből. Bölcsen tennéd, ha nem költekeznél. Sőt, ha visszafognád a kiadásaidat. Hétvégén elemedben leszel. Pont ezért nem érted, hogy egyesek miért olyan idegesek. Ne ítélkezz! Legyél mindenkivel türelmes és megértő!

SZŰZ – heti horoszkóp

A hét elején a munkádban valami új fordulat jön. Ez szokatlan és számodra kihívás lesz. Nem igazán szereted az új dolgokat. Neked a kiszámíthatóság és tervezhetőség sokkal jobb. Hét közepén több fura figurával fogsz találkozni. Olyanok ők, mint a mesefigurák. Képtelen vagy elhinni, hogy élhetnek így emberek. Csodálkozás helyett vedd ki a tanulságot! A hétvégéd hihetetlen mozgalmasnak ígérkezik. Bármit tervezel, kalkuláld be a változás esélyét! Ez kondícióban tartja a rugalmasságodat és éberségedet.

Kínai lampionok

Holdújév ünnepe (Fotó: Unsplash)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Nem maradtál le semmiről. Kedden kezdődik a holdújév, amit a buddhista hitűek több napos ünneppel köszöntenek. Ez a Vízöntő újhold neked kitűnő alkalom arra, hogy terveket fogalmazz meg, célokat tűzz ki. Főleg, ha szilveszterkor elmulasztottad. A hét második felében nehéz lesz utolérned magad. Nem baj, ha nem sikerül. Ússz az árral! Sajnos hétvégén 2 nap alatt 4 ronda fényszög lesz az égen. Vigyázz, mert ezek vitát, konfliktust, feszültséget, ingerültséget, puskaporos hangulatot szimbolizálnak…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ha régóta vágysz az otthonod felújítására vagy költözésre, akkor a keddi újhold új esélyeket mutat. Kérdés, hogy valóban készen állsz-e arra a felfordulásra, ami ezzel együtt jár. A hét közepén megálmodhatod a választ: péntekre virradóan jósló álmot kaphatsz. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy figyelj. Utána szánj időt a megfejtésre! A saját tudatalattid sajátos módon üzen, amit csak te értelmezhetsz. Hétvégén az egészségmegőrzés, illetve a prevenció legyen a fókuszodban! Ez a legfontosabb most.

NYILAS – heti horoszkóp

A keddi újhold egybeesik a holdújévvel, amit a föld lakosságának negyede ünnepel több napon keresztül. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad elmulasztanod. Amit nem tettél meg szilveszterkor, azt most bepótolhatod: pl. újévi célok kitűzése. A hét közepén a családod gondoskodik arról, hogy ne feledkezz meg róluk. Elhitetik veled, hogy csak te tudod megoldani a problémáikat. Hétvégén kirobbanóan jó passzban leszel. Nem zavar, ha egyesek rohannak, kapkodnak, morognak, panaszkodnak. Jól teszed…

BAK – heti horoszkóp

Izgalmas lehetőségek nyílnak meg előtted a keddi újhold szerint. Új pénzforrásra lesz esélyed. Kérdés, hogy megéri-e, illetve van-e szabad kapacitásod. Ezeket mérlegelned kell, mielőtt igent mondasz. A hét közepén sokan akarnak neked tanácsot adni. Az lesz az érzésed, hogy mindenki jobban tudja, hogy neked mit kell, vagy kellene tenned. Udvariasan kérj gondolkodási időt, és menj a saját fejed után! A hétvégéd nem lesz a legjobb. 2 nap alatt 4 kellemetlen fényszög családon belüli kellemetlenséget jelez.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Minden újholdkor új fejezetet nyithatsz. De az év során a legnagyobb esélyt a Vízöntő újhold hozza neked, ami kedden kora reggel lesz. Ráadásul ezt keleten a föld lakosságának negyede napokon át ünnepli. Náluk a holdújév a mi szilveszterünknél is nagyobb „felhajtással” jár. Ez egy jó alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és új célokat tűzz ki! A hét közepén jó híreket kapsz a pénzügyeiddel kapcsolatosan. Február első hétvégéjén a közlekedésben, az utakon fokozottan óvatosnak kell lenned.

HALAK – heti horoszkóp

Szeretnél, de nem tudsz lelkesedni a keddi újholdért. Úgy érzed, minden erőfeszítésed hiábavaló. Ebben az évben még semmi nem sikerült. Ebből a mélyrepülésből fognak kirángatni a csütörtöki és pénteki bolygó együttállások. Sőt péntekre virradóan jós erejű álmaid lehetnek. Tudtad, hogy az álmok a tudatalattid üzenetei? Mivel te magad kódoltad, te magad tudod megfejteni. A hétvége a pénzeddel kapcsolatos kihívásokat hoz nehéz fényszögek szerint. Ne ess pánikba! De legyél kellően óvatos és józan!

Ez is érdekelhet nő sziklacsúcson Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top