nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. február 2

Heti holdhoroszkóp 2022. február 2–8. – Játékos időszakot jelez a Hold

Még tart a farsangi időszak. A játékos jegyekben járó Hold bolondozásra ösztönöz. Mehetsz farsangi bálba, vagy otthon is csinálhatsz farsangi jelmezes mulatságot. A holdhoroszkóp szerint engedj meg magadnak egy kis „komolytalanságot”!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – február 2.: Újhold utáni napon délig még a Vízöntőben jár a Hold, ami lehetőséget ad neked az újításra. Élj ezzel a rendkívüli eséllyel! Hiszen a föld lakosságának negyede ünnepli a holdújévet, ami óriási lendületet ad a te terveidnek, vágyaidnak is. Szóval kár lenne kihagynod.

CSÜTÖRTÖK – február 3.: Már a Halakban jár a Hold. Ettől nosztalgikusabb hangulatba kerülhetsz. A Halak Hold azt tanácsolja, hogy iktass be mosást, locsolást, és igyál minél több folyadékot! Utóbbi semmiképp se legyen cukros üdítő! Inkább ízesítetlen gyógytea és jó víz! Közben a víz könny formájában is megjelenhet.

kínai holdújév, Tigris éve

2022 A Tigris éve (Fotó: Pixabay)

PÉNTEK – február 4.: Délelőtt még a Halakban jár a Hold, ami mosásra és locsolásra alkalmas. De bármilyen vizes tevékenységet beiktathatsz: hajmosást, felmosást, stb. Most rendkívül intenzív hatású a talpmasszázs. Ugyanis a Halak testrésze a talp. Kora délután a Kosba lép a Hold, ami sportra, aktivitásra, erőbedobásra jó. A játékos, vicces éned szeretne bohóckodni. Ma fodrászati és fogászati tilalom van érvényben.

SZOMBAT – február 5.: A Kosban jár egész nap a Hold, ami megint játszani szeretne. Miközben fantasztikusan energikussá tesz téged. Nem ismersz lehetetlent, nem félsz, keresed a versenyt, és várod, hogy összemérhesd az erődet másokkal. A farsangi mulatságból lehet versengés. A hideg idő ellenére egy hosszabb szellőztetést mindenképpen iktass be! És ne feledd, hogy ma fogászati tilalom van érvényben!

Játékos Hold (fotó: Pixabay)

Játékos Hold (Fotó: Pixabay)

VASÁRNAP – február 6.: Csak éjjel vált jegyet a Hold. Így a mai a tegnapi nap tökéletes mása: egész nap a Kosban jár. Ez pont jó egy farsangi mulatságra. Keresed a kihívásokat, versengesz mindenkivel. Ebből akár egy jelmezverseny is lehet, ha akarod. Szellőztess kicsit hosszabban! Akkor is, ha hideg van kinn! És lehetőleg ne ma menj fogorvoshoz!

HÉTFŐ – február 7.: Még ma is fogászati tilalom van. Nem tilos fogorvoshoz menned, csak a népi megfigyelés szerint nem tanácsos. Azonban nő a Hold, és most a szervezeted, illetve a bőröd hatékonyabban befogadja a tápláló anyagokat. Szóval kenj fel valami jó kis pakolást az arcodra és/vagy az egész testedre! A Bika Hold a szépérzékedet erősíti. Vegyél fel valami csini rucit!

 

KEDD – február 8.: Semmiről nem maradtál le, mert ma is a Bikában jár a Hold. Kényeztetheted magad finom pakolásokkal, amelyek lehetnek illatosak, mert így még finomabb és hatékonyabb. Mehetsz vásárolni, szórakozni a szépség nevében. Ízlésed most topon van, ami élvezetet és költségeket is jelent. Vigyázz a pénzedre!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 02-08.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 02–08.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top