nlc.hu
Horoszkóp

Bátran bókolj a Baknak, ha el akarod csábítani

Így vedd le a lábáról a föld csillagjegyű kiszemeltedet

Magabiztos, határozott csillagjegyek, de mindhárman hisznek a szerelemben. Most megkaphatod a szívükhöz vezető út első kulcsát, a többi már csak rajtad múlik.

Az első randevú vízválasztó egy kapcsolat kezdetén, így nem árt, ha rásegítesz egy kicsit. Ne játszd meg magad, mert bármilyen kétségbeesetten szeretnél már párkapcsolatot, nem az jelenti, hogy bárki megfelel, akire hatással vagy! Ha nem önmagadat adod, azzal mindkettőtöket becsapod. Legyél önmagad, de ha tényleg úgy érzed, titeket egymásnak teremtett az ég, ne félj használni a tudást a kiszemeltedről.

randevúzó pár

Fotó: Unsplash

Bika: ne adj okot a féltékenységre

Imádja a kifinomult öltözködést, egy finom illattal az orránál fogva lehet vezetni. Ha tudsz főzni, vagy legalább ügyesen rendelni, akkor egy izgalmas vacsorával más a második plusz pontot szerzed nála. Nem bírja a harsány, veszekedős-kiabálós hangnemet, és ha féltékennyé teszed, az már az első randi után a bimbózó kapcsolat végét jelentheti.

Szűz: kérj bátran

Bármilyen távolságtartónak tűnik, valójában szeret gondoskodni, és alig várja, hogy tehessen valamit érted. Nyugodtan kérj tőle, ezzel meglágyítod a szívét. Két dolog elriasztja: az okoskodás és az üres bókok. Így a legjobban teszed, ha csak olyanról beszélgetsz vele, ami valóban érdekel, és amihez értesz. Nagyra értékeli, ha inkább bevallod, hogy valamit nem ismersz: az őszinteség nála alap.

Bak: neki bókolni is lehet

Egyből szimpatikus neki, ha rendszerető vagy és gyakorlatias. Hisz a családban és a szerelemben, és a határozott jövőképben. Ha te is hasonlóképp gondolkozol, mindenképp menj bele ezekbe a témákba, ne szégyelld azt sem, ha nem teljesen azonos a véleményed. Tetszeni fog neki, ha kiállsz magadért, és az is, ha egy kicsit rámenősen viselkedsz vele: még a klasszikus bókoknak is örül.

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top