nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. február 7.

Heti horoszkóp 2022. február 7–13. – Három kihívás vár a héten

A föld, a levegő és a víz hármassága három kihívás elé állít téged: föld = egyszerű gyakorlatiasság, levegő = értelmes kommunikáció, víz = szeretetteljes gondoskodás. Most kiderül, hogy jó vagy-e ezekben…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Ez a heted 3 jól elkülöníthető részre osztható, 3 jól elkülöníthető feladattal. A hét elején józanságra és gyakorlatiasságra lesz szükséged, ha nem akarsz anyagilag mínuszba menni. A hét közepén okosan kell fogalmaznod, hogy mindenki értse, mit akarsz mondani. Ezzel párhuzamosan legyél óvatos az utakon! Balesetveszélyt mutatnak a bolygók csütörtökön és pénteken reggel. Ne aggódj! Elég, ha éber maradsz. Hétvégén számíts családon belüli sértődésre! Valaki megbántódhat olyasmin, amit nem te csinálsz.

BIKA – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: hétfőn, kedden és szerdán, 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Ezek mindegyike megerősít abban, hogy van értelme a szorgalmas munkának és a gyakorlatiasságnak. De közben lesz egy olyan rázós fényszög, ami arról gondoskodik, hogy ne bízd el magadat. A hét közepén döntést kellene hoznod pénzzel kapcsolatosan. Ha nem egyértelmű, akkor inkább várj! Hétvégén nehéz konstellációk lesznek az égen. Necces szituációk miatt vigyáznod kell a közlekedésben.

IKREK – heti horoszkóp

Vontatottan indul a heted. Úgy érzed, hogy nincs türelmed az emberekhez, mert nehézkesek. Biztosan igazad van. De jobb, ha nem érzékelteted velük. Szerda déltől egyre jobban leszel. Sőt csütörtökön és pénteken szuper fényszögek lesznek az égen. Ezek felvillanyoznak, mert végre találsz értelmes partnereket, akikkel kölcsönösen inspiráljátok egymást. Ez kedvedre való lesz. Nem úgy a hétvége, amikor a pénz miatt kell agyalnod. Utálsz számolgatni és költségvetést készíteni. Pedig ez most elengedhetetlen.

RÁK – heti horoszkóp

Mindennel képes vagy megküzdeni a hét során. Az égi folyamatok szerint lesz itt minden: segítő és akadályozó erők egyaránt. Mindig arra törekedj, hogy önazonos maradj! Vagyis ne mások elvárásainak akarj megfelelni! Ne hidd, hogy az az üdvözítő, ha azt teszed, ami mások szerint helyes! Mivel te törekszel a békére, hajlamos vagy elfelejteni ezeket. Saját érdekedben emlékeztesd magad ezekre! Sajnos nem leszel túl fényes hangulatban hétvégén. Szerelmi, párkapcsolati nézeteltérésekkel kell szembenézned…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Meglepő módon most nem ott jönnek a sikerek, ahol várod. Ez azért jó, mert kiderül számodra, hogy nem irányíthatsz mindent. Közben érdemes lenne minél több beszélgetésbe bekapcsolódnod. Nem tudhatod, hogy mikor és hol hallasz hasznos információt. Ez különösen csütörtökre és péntekre vonatkozik. „Raktározz el” mindent, hogy később a javadra fordíthasd! Hétvégén nem leszel valami jó passzban. Mintha bujkálna benned valami. Ez csupán fáradtság, amit ki kell pihenned. Azért kúrálhatod magad levesekkel.

SZŰZ – heti horoszkóp

Kitűnően kezdődik a heted: hétfőn, kedden és szerdán, 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Ettől végre kiegyensúlyozottá és magabiztossá válsz. És hatékonyan haladhatsz a munkáddal. Ráadásul kreativitásodnak köszönhetően megoldást találsz olyasmire, amire eddig nem sikerült. A hét második felében kihívás lesz számodra, hogy a főnök folyton változó elvárásainak megfelelj. A legfontosabb hogy ne kapkodj! A hétvége arra való, hogy kikapcsold a napi gondokat. Ezt mindenképpen tartsd szem előtt!

Napi horoszkóp

Lazulj el! (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Szeretnél lelkesedni, de a hét elején nem nagyon megy. Ne erőltess semmit! A lelkesedést se! Szerda déltől visszatér a jókedved, és megint inspirálni tudod magadat és másokat. Mi több, csütörtökön és pénteken szuper fényszögek lesznek az égen. Ettől úgy érzed, hogy helyreáll a világ rendje. Igazad van. De ne hagyd, hogy ebbe „belerondítson” bárki vagy bármi hétvégén! Sajnos kellemetlen konstellációk lesznek az égen, amelyek családon belüli konfliktusokat szimbolizálnak. Maradj ki a marakodásból!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Irigykedhetnél hét elején, de ne tedd! Tévedsz, ha azt hiszed, hogy mindenki másnak jól mennek a dolgai, csak te küszködsz. Remek konstellációk lesznek az égen, de te ezekből most kimaradsz. Viszont örülhetsz mások sikerének. A hét közepén jól jársz anyagilag. Valamit olcsóbban megkapsz, vagy másképp spórolhatsz. Ez nem azért van, hogy azonnal elköltsd. Hétvégén elemedben leszel. Optimizmusod topon lesz. Ebben a lelkiállapotban lehet jó terveket szőni, és jó döntéseket meghozni. Tedd meg!

NYILAS – heti horoszkóp

Kezdd azzal a hetet, hogy minél több munkát kipipálsz! Hihetetlen hatékony lehetsz, ha odateszed magad. Kár lenne elmulasztani ezt a remek lehetőséget. A hét közepén valaki elvonja a figyelmedet, mert nagy hatással lesz rád. Ha van párod, akkor ő féltékennyé válik, amint tudomást szerez erről. Ha nincs párod, akkor nyisd ki a szívedet! Ebből még szerelem is lehet. Hétvégén megfontoltan kellene kezelned a pénzedet. Ne vegyél meg mindent! Okosabb most takarékos üzemmódba kapcsolnod. Nehogy mínuszba menj!

Nő felmosóval a konyhában

Háziasszonyok gyöngye vagy (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Amilyen nagyszerűen indul a heted, olyan katasztrofálisan végződik. Ettől nem kell félned. Elég, ha felkészülsz. Az asztrológiai előrejelzés pont erre való. Szóval a hét elején: hétfőn, kedden és szerdán, 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Ezek olyan higgadtságot adnak, ami segít, hogy jó tempóban haladj. Hét közepén előnyös üzletet köthetsz, ha kérdezel. Hétvégén kínos és sértődős konstellációk vitát – rosszabb esetben szakítást – szimbolizálnak. Térj ki a provokáció elől, és maradj nyugodt!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Érdemes tervezéssel indítanod a hetedet. Föld jegyekben járó bolygók szerint a pontos célok és konkrét ütemterv hozzák a tartós sikereket. Akkor is, ha te a spontán döntések híve vagy. Hét közepén kirobbanóan jó kedved lesz. Olyan szuper fényszögek lesznek az égen csütörtökön és pénteken, amelyek remek ötleteket hoznak neked. Ezek régi problémákra adhatnak választ. Vedd komolyan, és használd! Hétvégén nem lesz valami jó a közérzeted. Okosan tennéd, ha bekuckóznál. Csinálj magadnak forró levest, teát!

HALAK – heti horoszkóp

„Lassan járj, tovább érsz” tartja a mondás. Ez legyen a hét elején a mottód! A sietség tuti, hogy plusz köröket fog eredményezni. Szóval öngól lenne. A hét közepén az otthonod szépítése, felújítása, átalakítása foglalkoztat. Tele vagy ötletekkel, hogyan kéne megcsinálni. De ezek még nem elég konkrétak. Utána kell járnod áraknak, beszerzési helyeknek, szakembereknek stb. Hétvégén tovább fantáziálsz. Jó lenne, ha leírnád, lerajzolnád, amit szeretnél. Hasznos, ha látsz színeket, mert ezzel megteremted…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top