nlc.hu
Horoszkóp
Ismerd meg a naplóírás varázslatos erejét

Teljesítsd be a vágyaidat az írás teremtő erejével!

A teremtő gondolatok erejéről már talán hallottál, esetleg ki is próbáltad. Ennél még hatékonyabb, ha le is írod őket: próbáld ki, megváltoztatja az életed.

Ha megfoghatatlannak érezted a pozitív gondolkodást, de szeretnéd az életedet egy jobb irányba terelni, lehet, hogy éppen erre a megoldásra van szükséged. Kézzelfoghatóbb lesz, mint egy meditáció, bármikor visszaolvashatod, és ha nehézség kerül az utadba, mindig előveheted inspirációnak.

naplót író nő

Fotó: Unsplash

Az írás ereje

Amikor leírsz valamit, ráadásul kézírással, sokkal összetettebb folyamat megy végbe benned, mint gondolnád. A tudatod először összegzi a gondolatokat, megalkotja belőlük a mondatokat. Majd amikor leírod, az elméd többször is visszhangozza, megerősítve ezzel a szavakat. Amikor készen vagy egy-egy alkalommal, háromszor olvasd fel hangosan, hogy a gondolataid életre keljenek, és útnak induljanak az univerzumba.

Hogyan írj teremtő varázsnaplót?

Szerezz be magadnak egy szép naplót, vagy készíts egyet, teljesen személyre szabva. Keress egy pozitív megerősítő mondatot, amit az elejére írhatsz, például „A vágyaim teljesülnek”. Ha van több olyan idézet, ami ösztönöz, amit szeretsz, nyugodtan írd le, minden kezdőoldalon lehet egy-egy, de később a naplóban is használhatod őket.

Jegyezd fel a céljaidat, vágyaidat

Tudatosítsd magadban, amikor egy olyan gondolat merül fel, amiben a vágyaid, terveid jelennek meg. Lehet egy úti cél, egy sportteljesítmény, a szerelemre, társra találás, vagy egy régi barátság felelevenedése.
Ha találsz olyan képet, fotót, újságcikket, ami inspirál, ragaszd bele, de jegyzetelj, írj mellé, mi fogott meg, és mit szeretnél elérni vele, mit merítesz belőle.

Kérj bátran

Szólítsd meg a mindenséget, foglald össze, mit kérsz, mit szeretnél elérni. Ezzel önmagadban is tudatosítod, hogy mire fókuszálj, és a körülötted lévő energiák is mozgásba lendülnek, hogy pontosan azok a dolgok kerüljenek utadba, amik a célod felé segítenek.

Legyél hálás az eredményekért

Ne felejts el hálát adni minden apró elért eredményért. Köszönd meg az univerzum rezgéseit, köszönd meg magadnak, hogy képes voltál elindítani a folyamatot, és beletenni a munkát. Akiknek pedig személyesen is meg tudod köszönni a segítséget, ne légy rest, tedd meg feléjük. A hálától jobb lesz az életed, és nekik is örömteli pillanatokat okozol.

(via Awareness Act

Ezt olvastad már?

Gondolataid teremtő ereje

Ez is érdekelhet energia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top