nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. február 23. – március 1. – Márciusi újholdra várva

A mondás szerint: „Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál”. Csütörtökön éjjel lehetnek fagyok, de nappal tavaszt idéző időt ígérnek. A Hold veled együtt „várja” a márciust a holdhoroszkóp szerint.

Napról napra keskenyebb a holdsarló, hogy hamarosan az újholddal új ciklust nyithasson meg…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 23.: Ma kora délután a Hold átlép a lelkes Nyilasba, ami fellelkesít téged. Innentől erősnek és tettre késznek érzed magad. Ez jó arra, hogy sportolni menj vagy nagytakarítást csinálj. Utána mindenképpen jutalmazd meg magadat! De semmiképp sem egy kalóriabombával! Válassz inkább gyümölcs-, vagy fehérjeturmixot!

CSÜTÖRTÖK – február 24.: Mátyás napján nem kell aggódnod a fagyok miatt, mert a tegnapi lendület, lelkesedés kitart még ma is. Ugyanis a Hold marad a Nyilasban. Az aktivitás fenntartja az energiaszintedet. Szóval mozogj, pörögj, szorgoskodj! Nem fogsz elfáradni, mert generátorként egyre több energiát „termelsz”. Ebben lesznek partnereid, de lesznek ellendrukkereid is…

PÉNTEK – február 25.: Késő délután a Hold belép a Bakba, ami összeszedetté tesz téged (is). De most nem leszel se lelkes, se lendületes. Minden tudatosságodra szükséged lesz ahhoz, hogy ne válj borúlátóvá. A szürke időjárás sem tesz jót neked. Hallgass vidám zenét, és igyál frissen facsart gyümölcsleveket!

SZOMBAT – február 26.: A Bakban járó Hold fogy. A hagyomány mára fogászati és a patyolat-tilalmat mond. Nem kötelező betartanod, csupán tanácsos. Inkább időzíts mostanra szépségápolást: körömápolást, szőrtelenítést és bőrtisztítást. Amikor fogy a Hold, tartósabb lesz a szőrtelenítés hatása, és a bőröd is könnyebben megtisztul, majd szabályosan fellélegzik.

VASÁRNAP – február 27.: Majd csak este vált jegyet a Hold. Így mára is a tegnapi tanácsok maradnak érvényben: ne menj fogorvoshoz és patyolatba! Inkább szépítkezz! Mivel még fogy a Hold, most hatékony a szőrtelenítés, gyantázás, bőrtisztítás stb. Meglátod, hogy milyen látványos és tartós lesz az eredmény.

Lány újholdnál

Holdfényben (Fotó: Pixabay)

HÉTFŐ – február 28.: Február utolsó napján a Vízöntő Hold aktuálissá tesz egy nagy szellőztetést. A lakásodat és az irodádat is szellőztesd ki! Ha száraz az idő, akkor az ágyneműt és a plédeket sem ártana felfrissíteni. Emellett kipróbálhatnál valamilyen szokatlan ízvilágot. Kertimunka-tilalom van érvényben ma.

KEDD – március 1.: Március első napján, újhold előtti napon a legerősebb a fogyó Hold hatása, ami méregtelenítésre, fogyókúrára, böjtre, selejtezésre és takarításra is jó. Ezeket, vagy ezek közül párat iktass be a mai napodba! Csak késő este vált jegyet a Hold. Ma is kísérletezhetsz szokatlan, újszerű ízekkel.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 23-03. 01.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 02. 23-03. 01.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top