nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. február 26-27. – Kényeztessétek egymást finom falatokkal!

Február utolsó hétvégéjén csodás béke száll le rátok a szerelmi horoszkóp szerint. Végre egy olyan hétvége, amikor nem kell kapkodnotok, sietnetek. Kényeztessétek egymást finom falatokkal! Főzhettek együtt, gyakran egymáshoz érve, ölelkezve, simogatva, csókolózva…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége olyan lesz, mintha lelassulna az idő. Téged aggaszthat, hogy nem haladtok a céljaitok felé, de a kedvesed nem izgatja magát. Jobban jársz, ha átveszed az ő nyugalmát, és belazulsz. Sokat segíthet, ha megkérdezed, ő mit gondol.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pont ilyen hangulatú hétvégére vágytál: végre nem kell rohanni, időre menni. Téged megszáll a teljes béke, ami a párodra is kitűnő hatással lesz. Különösen akkor, ha olyasmit csináltok együtt, ahol sokat érhettek egymáshoz. Ilyen például a közös főzés.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szeretsz a fenekeden ülni. Neked az jelent kikapcsolódást, ha mehetsz, élményeket gyűjthetsz. Ezzel a szerelmed nem mindig ért egyet. Tanácsos lenne megkérdezned, hogy mit szeretne. Utána eldönthetitek, hogy mik a közös pontok…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Muszáj lesz átengedned az irányítást a párodnak ezen a hétvégén. Ő olyan konkrét és határozott tervekkel van tele, amikkel nem érdemes ellenkezned. Ne félj! Nem akar kihagyni semmi jóból. Sőt, vedd észre, hogy miattad, érted tesz mindent!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az egész heti munkahelyi bosszankodás után nem lesz könnyű letenned a munkát. Pedig öngól lenne magaddal vinni a hétvégére. Kérd meg a kedvesedet, hogy masszírozzon meg, vagy főzzön neked valami finomat! Szóval kényeztessen!

Férfi és nő együtt főz

A közös főzés öröme (fotó: Pixabay)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek olykor gondot, olykor jó ürügyet szolgáltatnak. Mindkettő a program kitalálásával és megszervezésével kapcsolatos. Ezen a hétvégén még nyitva vannak a kori pályák, és még tart a farsang. Ezeket kössétek össze, és vidám hétvégétek lesz.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Otthon, édes otthon” – csak ez jár a fejedben. Egyetlen porcikád sem kívánja a zajt, a tömeget. Szíved szerint ágyban maradnál egész hétvégén. Vagy ha nem is a lustálkodást választod, szeretnél rendet tenni otthon. A párod ebben (is) partnered…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy kirándulás, városnézés, kulturális program a legnagyszerűbb ötlet erre a hétvégére. Szomjazol olyan élményekre, amelyek teljesen elterelik a gondolataidat. Eleged van a hétköznapok folytonos problémáiból. Itt az ideje, hogy felkerekedjetek.

Téli szív kesztyűben

Téli ‘szívküldi’ (fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbára teheted a szerencsédet. A bolygók kedveznek most neked. De ne költs túl nagy összeget ilyesmire! Inkább játéknak fogd fel, és kacsints össze Fortunával! Ebből a szerelmedet se hagyd ki! De legyél tekintettel rá! Nem biztos, hogy be akar szállni.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fenomenális kedvet jeleznek neked a bolygók. Minden a helyére kerül benned és körülötted. Csupa harmonikus fényszög lesz az égen, ami garantálja a harmóniát benned és körülötted. Ennek a kedvesed is örülhet, mert fontos vagy neki…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kissé le kéne lassulnod. Nem pöröghetsz hét napon keresztül. Valamikor fel kell töltődnöd. Hallgass a párodra, és lazítsatok, lustálkodjatok együtt. Mikor főztetek legutóbb közösen? Izgalmas, izgató, ha a konyhában csak kötény van rajtatok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátok nem mindig jókor toppannak be. Kivéve ezen a hétvégén. Pont arra van szükségetek, hogy kimozdítsanak titeket a punnyadásból és ötlettelenségből. Ettől még nem kell mindenhova velük mennetek. Legyetek kicsit kettesben is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top