nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. március 14-20. – A szíved vezessen!

A kokárdától függetlenül átjárhat a büszkeség és hála. Figyelj befelé, a szíved vezessen a heti horoszkóp szerint, ne az aktuális divat! Ez egyszerű, ha nem akarsz senkinek és semminek megfelelni. A pénteki telihold és vasárnap a Kosba lépő Nap új fejezet indulását szimbolizálja.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Az első két nap kihozza belőled a gyereket: szeretnél játszani. Ne fogd vissza magad! A folytatás meglehetősen munkásnak látszik. Hirtelen rád zuhan egy csomó feladat, amit öt helyett három nap alatt kellene elintéznéd. A pénteki telihold sem segít. Sőt növeli a feszültséget. Mielőtt kiborulnál, kérj segítséget, vagy nézd át, hogy miket lehet áttenni jövő hétre! Ettől hamar lenyugszol. A hétvége a Mérleg Holdnak köszönhetően békés lesz. Vasárnap a Nap belép a Kosba, ami a születésnapod közeledését jelzi.

BIKA – heti horoszkóp

A két pihenőnapot otthon, nyugiban szeretnéd tölteni. Nem sok kedved lesz nyüzsögni, vendégségbe menni. Pedig várnak. Főleg a rokonaid. Szerdától a Szűz Hold szerint hatékonyan és a részletekre is odafigyelve haladhatsz a munkádban. Ennek rajtad kívül a feletteseid is örülni fognak. Csupán a pénteki nap lehet kissé feszült a telihold tükrében. Jó lenne, ha nem akadnál fenn apróságokon. Hétvégén keress fel valamilyen szép helyet, vagy szépítkezz, szépítsd az otthonodat! A szépség legyen a mottó!

IKREK – heti horoszkóp

Használd ki a hétfőt és a keddet! Olyan programot válassz, amivel kikapcsolhatod a hétköznapok gondjait! Muszáj feltöltődnöd, máskülönben nem fogod bírni azt a sok kihívást, amivel mostanában megalapozhatod a jövődet. Tény, hogy ezt nem fogod érezni, értékelni pénteken, telihold napján. Elengedhetetlen, hogy az apró akadályokat ne nagyítsd fel! Jó hírt hoznak a bolygók: hétvégén elemedben leszel. Ismét derűsnek, fényesnek, sőt ragyogónak látod a jelent és a jövőt. Vasárnap hivatalosan indul a tavasz.

Lila krókuszok

Krókuszok (fotó: Unsplash)

RÁK – heti horoszkóp

Úgy tűnik, kegyes lesz az időjárás, és választhatsz szabadtéri programot a hét első két napján. Hogy kitűzöd-e a kokárdát vagy sem, kizárólag a te döntésed. Ne akarj senkinek megfelelni! Szerdától a hangsúly a kommunikáción lesz. Legyen füled és szemed az apró szavakra! Ami elsőre jelentéktelennek tűnik, hamarosan fontos lehet. A pénteki telihold óvatosságra int a közlekedésben. Ne siess, ne kapkodj! Hétvégén jusson időd a családodra, különösen a szüleidre. Lehet, hogy nem szólnak, de nagyon számítanak rád.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hét eleje az ünnep ellenére konfliktusokkal terhesnek látszik. Törekedj a közös hang megtalálására! Ha kell, akkor engedj! Nem fog leesni a korona a fejedről. Szerdától a pénzügyeidet kellene átszámolni, átgondolni. Nincs baj. A pénteki telihold csak arra akar rávilágítani, hogy költségvetés nélkül gyorsan túllépheted a kereteket. Pénteken kétségbe eshetnél, ha nem lennél felkészült. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha kimerészkedsz a szabadba. Levegőre és térre van szükséged ahhoz, hogy feltöltődj.

SZŰZ – heti horoszkóp

Szíved mélyén nem vágysz a nemzeti ünneppel együtt járó nagy felhajtásra. Megteheted, hogy csendben emlékezel, és ünnepelsz. Ezt ne feledd! Szerdától a Szűzbe lépő Hold intellektuális és gyakorlati téren is remek szövetségesed lesz. Bár csütörtökön és pénteken összesen 3 bolygó szembenállás lesz, amiből a pénteki a telihold. Ezek sértődésre hajlamosíthatnak. Hétvégén szerencsére helyrebillen az egyensúly, és lesz időd magadra, a családodra, a barátaidra, az otthonodra és mindarra, amire szeretnéd.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Végre egy gördülékeny hét. Nem csak azért lesz a kedvedre való, mert két pihenőnappal indul, amikor játszanod, sportolnod kellene. Hanem azért is, mert a hét közepén minden feszültség lepereg rólad. Végre meg tudod különböztetni, hogy mi az, amihez van közöd, és mi az, amihez nincs. Utóbbi eddig rengeteg idődet és energiádat elrabolta. A bolygók „ajándékot” hoznak neked hétvégén: harmonikus, léleksimogató fényszögek dominálnak az égen. Könnyen lehet, hogy egy kedves, megható gesztust kapsz…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Sajnos, kétségek közé „kifeszítve” érzed magad a hét legelején, pont az ünnepen. Hol a múlt, hol a jövő foglalkoztat. Hol a karriered, hol a családod miatt aggódsz. Ez iszonyatosan lemerít, ha hagyod magad rángatni. Szerdán indul a munkahét. Számíthatsz, tehát számíts segítségre! Nem kell egyedül küszködnöd. Rengeteg erőt ad a tudat, hogy vannak szövetségeseid, ill. drukkereid. A hétvégén összeáll a kép, és számodra egy titok lelepleződik. Okosan tennéd, ha megtartanád magadnak azt, amire rájöttél…

Szívre tett kezek

Hallgass a szívedre! (fotó: Unsplash)

NYILAS – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Az az érdekes, hogy nem csak a 2 pihenőnap miatt, hanem az égi folyamatok szerint is fel leszel dobódva. Használd ki ezt a két napot! Szerdától a főnököd vagy a feletted lévő hierarchia változhat. Téged ez nem érint közvetlenül. Mégis elkerekedik a szemed. Maradj ki a folyamatból! Legalább az elején. A pénteki telihold is ezt „javasolja”. Hétvégén izgatottá válsz: vasárnap a Nap belép a Kosba, és hivatalosan kezdődik a tavasz meteorológiailag és asztrológiailag is.

BAK – heti horoszkóp

A hosszú hétvége okot ad a lustálkodásra, a nemzeti ünnep pedig a kokárda hordására. Mindkettő tőled függ. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon! Szerdától nem esik nehezedre felvenni a fonalat, és munkába állni. A Szűz Hold fegyelmet és precizitást szimbolizál. Ezek fontosak számodra. Természetesen mindig jön valaki, aki kötekedő és/vagy kritikus. Mégse billenj ki! Ezt a feladatot hétvégére is magaddal viszed. Amikor a Mérleg Hold abban segít, hogy ne csak megtaláld, hanem meg is tudd tartani az egyensúlyt…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vitát mutatnak a bolygók a hosszú hétvége maradék két napján. Bárkivel, bármikor összeugorhatsz. Biztosan igazad lenne, ha leteremtenéd. Mégse tedd! A folytatásban nem kizárt, hogy veszteség ér. Lehet, hogy valami drágább lesz, mint ahogy kalkuláltál. Az extra kiadás nem jön jókor. Erre utal a pénteki telihold is. Vagyis nem sok esély látszik arra, hogy megúszhatod. Hétvégén fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Tanácsos lenne kiszellőztetni a fejedet és a tüdődet a szabadban.

HALAK – heti horoszkóp

Semmiképp se ess abba a banális hibába, hogy a hosszú hétvégén annyi mindent bevállalsz, hogy pihenésre már nem jut időd! Ugyanis szerdától nagy szükséged lesz koncentrációra. Valaki olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket csak akkor tudsz flottul megválaszolni, ha kipihent vagy. Veszekedés gyanús a szitu a csütörtöki és a pénteki bolygó szembenállások szerint. Ezekből a pénteki telihold a legkritikusabb. Mindezt hétvégén ki kell „heverned”. Lazíts, ha nem akarsz lebetegedni! Meg tudod előzni a bajt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top