nlc.hu
Horoszkóp

Lélekwellness minden csillagjegynek

Egészségtippek a csillagjegyed szerint, amitől lelkileg is sokkal jobban érzed magad

Csontig hatoló jeges szél, megcsappant vitaminkészlet a szervezetedben, és még a nappalok sem elég hosszúak… ajándékozz magadnak egy kis feltöltődést, hogy jókedvre derülj!

Minden csillagjegy más és más jellegű kényeztetésre vágyik. Most azt tanácsoljuk neked, amit a bolygók súgnak, szerintük mire van éppen szükséged! A lényeg, hogy találj magadnak egy kis időt, amikor egyedül lehetsz, mindent kizársz a fejedből, és azt mondhatod a tükörképednek: annyira boldog vagyok, hogy végre kettesben vagyunk!

nő fürdőkádban citrusokkal

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Az ízületeid is rendkívül hálásak lesznek érte, de érezni fogod az újjászületést: menj el egyedül egy gyógyfürdőbe! Csak a gondolataid és te, na meg a forró víz, ami körülölel.

Bika (április 20. – május 20.)

Keress egy szimpatikus méregtelenítő kúrát. De mindenképp olyat, ahol nem éhezel, és nem is szenvedsz! A kicsari nevű indiai egytálétel pont alkalmas erre, megannyi illat, íz lazít el, és repít távoli világba.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kezdd langyos, citromos vízzel a napot. Szörnyűnek hangzik, de imádni fogod. A citrus kivezeti a dühöt, és pár nap múlva érezni fogod, hogy energikusabb vagy. Ez a csendes reggeli csendes kortyolás csak a te időd lesz.

Rák (június 22. – július 22.)

Vitaminkúrára van szükséged, a téli szomorkás hangulat ellen rengeteg B-vitaminra. Az alga tökéletes megoldás, de ne csak kapszula formájában szedd! Rendelj csakis magadnak szusit, és edd meg élvezettel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mindig elégedetlen vagy a külsőddel, de még nem jött el a nagy fogyás ideje. Kezdd el viszont bevezetni a több zöldséget és gyümölcsöt, a tested hálás lesz, a hangulatod pedig ezerszer jobb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagyon vágysz a mozgásra, de nem fűlik a fogad a szobabiciklihez. Megfelelő ízületvédő ruhával kezdd el nyugodtan a kisebb köröket a szabadban, nagyobb kiruccanásként pedig túrázás közben töltődj a természet erejével.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az arcoddal kezd a kényeztető ápolást, hiszen az a lélek tükre. Gyümölcssavas hámlasztó pakolás, olajos masszázs: engedj magadnak egy-egy alkalmat szakember keze alatt, de otthon is felüdíti a bőrödet és a lelked.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A tűz megvan benned, de érzed, hogy tested nem mindig bírja. Mondj le egy kicsit a nehéz ételekről, és súlyzós edzéssel erősíts. Jutalmazd meg magad egy forró fürdővel, ahova a belépés tilos!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Év végi hajrá, év eleji hajtás: mindig elszívja valami az erődet. Meditációval és csikung gyakorlatokkal lehetsz energikus, napi 10-15 perc már elég a változáshoz, és az immunrendszert is erősíti.

Bak (december 22. – január 19.)

Az emésztésed miatt aggódsz, amitől pedig rosszabb lesz az emésztésed… Sétálj hazafelé! Elmerülhetsz a gondolataidban, és a séta pár napon belül megmozgatja az emésztőrendszeredet is. Nem fogod tudni abbahagyni.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az otthoni spa a megoldás a tél végi depressziódra. Szerezz be tengeri- vagy luffatök szivacsot, testradírt és aromaterápiás fürdősót. A pancsolást zárd hideg-meleg vizes zuhannyal: újjászületsz!

Halak (február 19. – március 20.)

Vérnyomásproblémáidat fokhagymával orvosolhatod, kapszula formájában, vagy reggel, apró darabokra vágva, langyos vízzel. Ez önmagában nem túl lélekemelő, támogasd meg nyirokmasszázzsal, a te szervezetednek aranyat ér.

(via Forever Conscious)

Ez is érdekelhet pihenés vízparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top