nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. március 21–27. – Vasárnap indul a nyári időszámítás

Ez a hét hosszabbnak tűnhet, pedig valójában rövidebb lesz, mint a többi. Hosszabb, mivel a szombat hivatalosan munkanap lesz. Eközben rövidebb lesz, mert vasárnap indul a nyári időszámítás, amikor az óraátállítás miatt 1 órával kevesebbet alhatsz.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy káoszt látsz mindenütt. A vizes jelekben járó bolygók szerint ennek valódi oka az érzelmek túltengésében keresendő. Vedd észre, hogy kit milyen érzelmek mozgatnak! Beleértve a saját érzelmeidet is! A hét közepén jobban járnál, ha a karriered építésére fókuszálnál, és nem hagynád, hogy mások apró-cseprő ügyei eltérítsenek. Ha nem kezded el sajnálni magad, akkor a szombat ugyanolyan eredményes lesz, mint az előző napok. Ezek után jöhet a jól megérdemelt pihenés vasárnap…

BIKA – heti horoszkóp

Hetek óta rivalizál veled valaki a munkahelyeden. Észrevetted? Tudod, hogy ki az? Hétfőn és kedden leleplezi magát. Uránusz szerint gyorsan kell reagálnod, ami csak akkor sikerülhet, ha kellően éber vagy. Emellett nem kell mást tenned, csak önmagadat adnod. Ha ez sikerül, akkor hamarosan kiderül, hogy kik a barátaid, szövetségeseid, drukkereid. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan vannak. Szerencsés vagy azért is, mert szombaton kirobbanóan jó passzban leszel. Majd vasárnap nehéz lesz lelassulnod.

IKREK – heti horoszkóp

Sok dolog el fog dőlni a jövőddel és a karriereddel kapcsolatosan. Ezt erősíti meg hétfőn a Merkúr–Jupiter és szerdán a Merkúr–Neptunusz-együttállás. Kár lenne még hosszú távú következtetéseket levonnod. Ezzel párhuzamosan van valami, amit ki akarsz mondani, de nehéz fényszögek szerint jobban jársz, ha vársz még. Közben felfokozott érzelmek is dolgoznak benned és a többiekben is. A szombati munkanap nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. De vasárnap a Vízöntő Hold kihozza belőled a játékos gyereket.

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és szerdán is lesznek számodra előnyös fényszögek az égen, amit égi ajándéknak élsz meg. Hiába lesznek ingerült emberek és idegesítő helyzetek, te képes leszel megőrizni a higgadtságodat. Ezen talán te leszel a leginkább meglepődve. A hét második felében rá leszel utalva valakire. Az ő személye fontosabb számodra, mint mások. Kérdés, hogy ő tudja-e, illetve szeretnéd-e, hogy megtudja. Ezt tisztázd magadban minél előbb! A vasárnapi óraátállítás miatt kevesebbet alhatsz. Mégse bánod…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A keddi Mars-Uránusz kellemetlen fényszög megmérgezheti a hét első felét. Akkor járnál a legjobban, ha kimaradnál mások csetepatéjából. Nagy kihívás lesz számodra, mert többen is számítanak rád. Ettől még nem neked kell megoldanod mások problémáit. A hét közepén takarékos üzemmódba kell kapcsolnod, ha nem akarsz olyan kiadásba beleugrani, amit később megbánsz. Pénteken és szombaton eredményesen tudsz dolgozni. Vasárnap a Merkúr jegyváltása és a nyári időszámítás kezdete a tavaszt hozza el neked.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ha a vonzalom nem kölcsönös, akkor összezavar téged. Ezen a héten több olyan bolygóállás lesz, ami pont erről szól. Ha nem értesz valamit, akkor tudd, hogy nem most kell döntened! A ködös konstellációk olyanok, mint az úton a köd: lassításra és óvatosságra int. Szerencsés vagy, mert pénteken és szombaton kiegyensúlyozottan és terv szerint haladhatsz a munkáddal. Ez elégedettséggel tölt el. Vasárnap a hosszú munkahét után igazságtalannak érzed az óraátállítást. Pedig ennek semmi köze az igazsághoz.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Aggódsz az egészséged miatt? Olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek előhozhatják belőled az eddig jól elrejtett hipochondert. Ne ijedj meg! Inkább kezeld józan mértékkel az egészet! Vagyis menj orvoshoz, ha úgy érzed! Ettől megnyugszol. Utána könnyebb lesz a munkádra koncentrálnod. Ott most számítanak rád. Szükség van a te kedves, békés, békítő stílusodra. Ez adjon neked erőt! A szombati munkanapon jó lenne, ha home office-ban lehetnél. Vasárnap köszöntsd a nyári időszámítást virágokkal!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hét elején 3 nap alatt 5 fényszög vizes jegyekben járó bolygók között garancia arra, hogy elemedben legyél. De vigyázz, mert az érzelmek túltengése elterelheti a figyelmedet a munkádról! Mindeközben a párod vagy egy számodra fontos ember szörnyen érzi magát. Lehet, hogy olyan stressz alatt él, ami nem tolerálható tovább. Segíts neki, és ajánld fel, hogy meghallgatod! Maga a gesztus is sokat enyhít a terhein. A hétvége rövid lesz a szombati munkanap és a vasárnapi óraátállítás miatt. Ne bánd!

NYILAS – heti horoszkóp

Szokatlanul érzékeny, sőt sértődékeny leszel ezen a héten. Több olyan konstelláció lesz az égen, ami több ember irányából érkező bántást szimbolizál. Köztük lehet pár rokonod. Tőlük még rosszabbul esik az, amit másoktól jobban elviselsz. Hiszen minél közelebb áll hozzád valaki, annál jobban fáj, ha bánt. A csütörtök lesz a legrázósabb nap. Bírd ki perpatvar nélkül! Szombaton önsajnálat nélkül tedd a dolgod! És tudd, hogy vasárnap nagyszerű ötlet pattanhat ki a fejedből, ami fellelkesít téged!

Ébresztőóra

Az idő rejtélye (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Anyagi problémákat mutatnak a bolygók a hét elején. Ezeket le tudod küzdeni, ha szánsz egy kis időt egy friss költségvetés készítésére. Közben szükséged lenne egy kicsit több rugalmasságra. A hét másik „rejtvénye” a kommunikáció és a motiváció kapcsolata. Ne számíts azonnal átlátható, érthető összefüggésekre! Sajnos bosszantóan ködös helyzetekbe keveredhetsz. Péntektől fényesebb konstellációk segítenek. De a türelmetlenség most se tanácsos. Vasárnap az óraátállítás a nyári időszámítás kezdetét jelenti.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nem lesz kedvedre való a hétfő, de a kedd még lehangolóbbnak látszik. Ne vedd félvállról azt a Vízöntő Mars – Bika Uránusz fényszöget, ami „az utolsó csepp a pohárban”! Nem tanácsos elvesztened a higgadtságodat. Csak akkor van esélyed a sikerre, ha nem hagyod magad felbosszantani. A hét közepétől könnyebb dolgod lesz. Ámbár nem fog tetszeni, hogy most csak a rutin dolgokkal haladhatsz. Jobb lenne, ha nem akarnál semmi extrát bizonyítani. Vasárnap a Vízöntő Hold megkönnyebbülést hoz neked…

HALAK – heti horoszkóp

Amennyiben jót akarsz magadnak, akkor hallgass a szívedre! Sok olyan fényszög lesz az égen a hét első felében, ami segít neked. De csak akkor, ha megőrzöd, sőt felerősíted a belső hangodat. Ebben te utolérhetetlenül jó vagy. A hét második felében kaphatsz kritikát. De jobban tennéd, ha nem most reagálnál. Amint eltávolodsz a szituációtól térben és időben, sokkal tisztábban fogsz látni. A szombati munkanap kevésbé fog megviselni, mint a vasárnapi óraátállítás. Holott egyik sem „kívánságműsor”…

Ez is érdekelhet nő a sivatagban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top