nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. március 26-27. – Bármit is csináltok, együtt tegyétek!

Együtt sétálni, együtt vásárolni, együtt főzni, együtt aludni jó. Akkor is, ha most, vasárnapra virradóra 1 órával kevesebbet alhattok. De nem ez számít, hanem az, hogy együtt vagytok. Értékeljétek, élvezzétek egymás közelségét, érintését, illatát, ízét!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meglepően fegyelmezetten viseled ennek a hétvégének a kihívásait. Ebből van pár: a szombati munkanap és a vasárnap hajnali óraátállítás. Ezek felboríthatnák a bioritmusodat, ha hagynád. Szerencsére a párod jó hatással van rád (ismét).

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne tervezzetek semmi extrát erre a hétvégére! A szombati munkanap és a vasárnap hajnali óraátállítás rövidebbé teszi a hétvégéteket. Pont ezért még értékesebb minden együtt töltött óra, perc. Csináljátok azt, amit a legjobban szerettek! Vajon mi az?

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton kissé nyűgös leszel. Ennek csak egyik oka a munkanap. A másik, hogy eleged van abból, hogy folyton a pénzt kell számolnod. Vasárnap megkönnyebbülsz, és visszanyered a derűs stílusodat. A kedvesed örül, hogy „visszakap” téged…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod nem lesz a topon szombaton. Neked kell a lelkesítő szerepet betöltened. Gondolj arra, hogy a párkapcsolat arról is szól, hogy felváltva biztatjátok egymást! Most rajtad a sor. Ha értékeled és szereted őt, nem fog nehezedre esni.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap meglepetést okozhat a szerelmed. Vagy mond vagy tesz valamit, amire nem számítasz. Alap, hogy észrevedd a dolog humoros oldalát, és semmiképp se tekintsd az egészet holmi kiszúrásnak! Ettől függetlenül jogodban áll szólni, ha nem tetszik.

Szerelmespár a vízparton

Szerelmesek (fotó: Pixabay)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szereted a szokatlan helyzeteket. Erre a hétvégére kettő is jut belőle: a szombati munkanap és a vasárnapi óraátállítás. Kérd meg a kedvesedet, hogy találjatok ki valamit, amivel felvillanyozhatjátok az együtt töltött időt! Lesznek ötletei…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentétes stílus fog érvényesülni ezen a két napon. Szombaton hajlamos leszel családi ügyek miatt aggódni. Szerencsére a szerelmed vasárnap rávesz valami újszerű dologra, ami kiránt ebből, és magadra találsz. Innentől minden könnyebb lesz.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindegy, hogy mit csináltok ezen a hétvégén. A lényeg, hogy együtt csináljátok! Olyan kevés az az idő, amit édeskettesben tölthettek. Emiatt minden perc, óra értékes. Főleg most, hogy 1 órával kevesebb jut a vasárnapi óraátállítás miatt…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden jó vagy rossz, ahogy akarod. Ez azon múlik, hogy mire fókuszálsz. Ezen a rövid hétvégén ez lehet a jó hangulat záloga. Hiszen bosszankodhatnátok a szombati munkanap és a vasárnapi óraátállítás miatt. De miért szúrnátok ki saját magatokkal?

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felborulhat a bioritmusod a szombati munkanap és a vasárnapi óraátállítás miatt. Sokat javíthat a helyzeten, ha engeded, hogy a kedvesed vidám programot szervezzen. Mehetnétek valami tavaszköszöntő fesztiválra, koncertre, szabadtéri rendezvényre.

Szerelmespár a Vidámparkban, a lovacskás ringlispilen

Kikapcsolódás (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gazdagnak érzed magad. Igazad van. A párod nagy kincs. Ebben sokan egyetértenek. Vagyis ő igazán népszerű. Ez okot adhat a féltékenységre, vagy arra, hogy még inkább értékeld őt. Utóbbival egyértelműen jobban jársz. Ugye, tudsz róla?

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindenki panaszkodik a szombati munkanap miatt. Te csendben maradsz, mert nincs kedved vitázni senkivel. A kedveseddel sem. Nem tudod, és nem is kell meggyőznöd, hogy vidámmá lehet tenni ezt a hétvégét is. Inkább mutasd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top