nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. április 4–10. – Fiatal lendület vagy érett óvatosság?

Misztikus megérzéseket, eddig rejtett tehetséget és határtalan odaadást hoz magával Vénusz, amint kedden belép az önfeláldozásra hajlamos Halakba. Pont ezen a napon egy Mars-Szaturnusz együttállás azt a kérdést feszegeti, hogy a fiatal lendület vagy az érett óvatosság domináljon. Vagyis több szempontból is vízválasztó lesz a keddi nap.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Próbálj meg diszkrét maradni keddtől. A Halakba lépő Vénusz titkokat „mutat meg” neked. Ne ess abba a hibába, hogy őszintétlenségnek definiálod azt, ha nem mondasz rögtön tovább mindent! Közben bolygód, a Mars találkozik a Szaturnusszal, és talán kicsit megfontoltabbá tesz téged. A hét közepén vív benned az ész és az értelem. Nehéz lesz eldöntened, hogy melyikre hallgass. Hétvégén a szüleid igényt tartanak a segítségedre. Pedig neked más terveid lennének. Ügyesen össze kell hangolnod a két dolgot…

BIKA – heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz kedden a Halakba lép. Innentől megszáll az ihlet, és meglepő művészi tehetség bújik elő belőled. A Mars és Szaturnusz együttállás is kedden lesz. Ez két felettesed közötti rivalizálást szimbolizál. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne folyj bele! Ne hidd, hogy bárki véleménynyilvánításra kényszeríthet! Bölcsen maradj ki az egészből! A hétvégéd felemásnak látszik. Szombaton mehetnéked lesz. Mindenképpen mozdulj ki otthonról! Majd vasárnap nyomaszthatnak családi nézeteltérések…

Lány tervez

Tervezz gondosan! (Fotó: Pixabay)

IKREK – heti horoszkóp

A kedd kiemelt fontosságú nap lesz a te szempontodból. Egy Mars-Szaturnusz együttállás lelkesítő terveket hozhat neked. Fantáziád határa a csillagos ég lesz. Még ezen a napon a Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Halakba, ami kis szerencsét hoz neked a karriered alakulásában. Ismered a mondást? „A szerencse amellé áll, aki észreveszi, és lehajol érte.” Ha jót akarsz magadnak, akkor hétvégén ne költekezz! Próbálj megoldani mindent a lehető legtakarékosabban! Fogd meg a pénzt, és büszke leszel!

RÁK – heti horoszkóp

Csak állsz és értetlenkedsz, amikor a Vénusz belép a Halakba. Eddig fogva tartott képességeid kezdenek érvényesülni. Nem érted, hogy miért pont most. Ha ügyes vagy, szerencse ér ezzel kapcsolatosan. Persze csak akkor, ha meg mered mutatni, hogy milyen értékes és tehetséges vagy. Lehet, hogy ez egy új közegben, pl. egy új munkahelyen könnyebb lenne. Csütörtökön és szombaton nagyszerű fényszögek nagyszerű hangulatot jeleznek. Visszanyered a bizakodást. Ilyen állapotban jó tervezgetni és/vagy dönteni.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Jobb, ha felkészülsz „mindenre” kedden! Egy Mars-Szaturnusz együttállás sokkoló tapasztalatot szimbolizál: több ember kikelhet magából, és rád zúdítja azt is, amiről nem tehetsz. Hozzá kellett szoknod már ilyesmihez. Butaság lenne, ha magadra vennéd az ő frusztrációjukat. Semmiképp se tedd! A hétvégéd akkor lesz a lehető legkellemesebb, ha nem ragaszkodsz mereven a terveidhez. Egy kis spontaneitás izgalmassá teheti ezt a két napot. Engedd, hogy más kezdeményezzen! Neki is lehetnek remek ötletei…

SZŰZ – heti horoszkóp

Irigykedés helyett tanulj azoktól, akiknek most jobban megy a szekere! Tudod jól, hogy a siker „hűtlen”: hol az egyiket, hol a másikat segíti. Kedden a Vénusz jegyváltása most másoknak kedvez. De csak átmenetileg. Te maradj szorgalmas és elkötelezett és hamarosan meglesz az eredménye! A hét második felében barátok vagy kollégák kritizálhatnak. Hallgasd meg a véleményüket, de tudd, hogy a végső döntést úgyis neked kell meghoznod! Hétvégén kizárólag olyasmit csinálj, ami jólesik! Ne erőltess semmit!

Vörös cica

Tedd félre a gondokat! (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Kedden és csütörtökön kitűnő konstellációk a malmodra hajtják a vizet. Nem kell mást tenned, mint kinyitnod a szádat, és kimondani, amit szeretnél. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan tudnak, akarnak segíteni neked. Persze csak akkor, ha elfogadod a segítséget. A hét második felében érzelmi árvíz zúdulhat rád: valaki érzékeny pontodat találja el. Nem akar megbántani. Egyszerűen nem ismer még téged. A hétvégéd lehet kicsit pityergős, ha átadod magad. Vasárnap kisüthet a Nap a szívedben is…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kifejezetten jó hatással lesz rád, hogy kedden a Vénusz belép a Halakba. Életvidámságot és határtalan odaadást hoz magával. Azt kevésbé fogod szeretni, hogy ezen a napon a Mars-Szaturnusz együttállás ingatlan és/vagy családi ügyekben felfordulást szimbolizál. Nagy szükség lesz a türelmedre, ha nem akarsz elhúzódó nézeteltérést. Szerencsére csütörtökön és szombaton szerencsés fényszögek lesznek az égen. Ezek „kárpótolnak” téged. Hétvégén egyértelműen a szombat lesz a te napod. Igazán elemedben leszel.

NYILAS – heti horoszkóp

Olyan érzésed lesz, hogy téged elfelejtettek megkérdezni. A hét első felében zajlanak az események, de mintha nélküled menne minden. Ne félj, nem maradsz ki semmi jóból! Csütörtökre virradóan dupla kellemetlen fényszög szerint rosszul fogsz aludni. Egy álom igencsak felkavarhat. Örülhetsz, hogy ez csak álom. Péntektől okosan kell beosztanod a pénzt, ha nem akarsz mínuszba menni. Semmi feleslegeset se vegyél és nem lesz baj. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvedre való. Felvillanyoz valami vagy valaki.

BAK – heti horoszkóp

Mivel te alapvetően józan vagy, nem pánikolsz jövőbeni események miatt. Erre a józanságra szükséged lesz ezen a héten. Egyrészt azért, mert egy vasárnap hajnali Hold-Plútó szembenállás fájdalmas vitát jelez. Másrészt azért, mert körülötted egyre többen pánikolnak. Ha sikerül megőrizned a higgadtságodat, akkor ezek a károgók nem tudnak kibillenteni. Péntektől a szerelem kerül a figyelmed középpontjába. Vagy azért, mert van, vagy azért, mert nincs. Muszáj mindenkivel úgy bánnod, mint a „hímes tojással”…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízválasztó lesz számodra a keddi Mars-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben. Egyszerre lesz jelen a fiatal lendület és az érett óvatosság. Hogy melyik domináljon, azt neked kell eldöntened. Nem kell attól tartanod, hogy nem jól döntesz. Hiszen mindkét bolygó neked „dolgozik”. Ráadásul csütörtökön hajnalban dupla szuper fényszög is neked segít. Utána teret kell engedned az érzéseknek. Nem lehet mindent intellektuálisan megítélni. Az élet része a gyengédség, a szolidaritás és az együttérzés is…

HALAK – heti horoszkóp

Kedden Vénusz, a szépség, a szeretet és a Kis szerencse bolygója belép a Halakba. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Csütörtökön és szombaton léleksimogató fényszögek lesznek az égen. Ettől remekül fogod érezni magad a bőrödben. Ez kisugárzik és sok bókot hoz neked. „Meggyanúsíthatnak”, hogy szerelmes vagy. Hiába tagadod, nem hiszik el. Hétvégén a szombat lesz a te napod. Vasárnap a gyerekekkel vagy gyerekes felnőttekkel gyűlhet meg a bajod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top