nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. április 23-24. – Ragaszkodás kontra szabadság

Elérhetetlennek érzitek egymást ezen a hétvégén. Fura és egyben ellentmondásos, hogy mindketten vágytok a szabadságra, és szívesen megadjátok egymásnak. Miközben belül duzzogtok, hogy a másik elmegy a barátaival.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az a szabadság, amire a párod vágyik, természetes igény. Engedd meg neki, hogy nélküled csináljon programot! Rendkívül hálás lesz neked. Közben te is elmehetnél olyan helyre, ahova neki nincs kedve. Utána megoszthatjátok az élményeiteket…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minél előbb vedd észre, hogy nem a kedvesed korlátoz téged, hanem te saját magadat! A fantáziád vagy a bátorságod hiányzik. Vagy csak simán leszoktál arról, hogy a kedvesed nélkül mozdulj ki otthonról. Itt az ideje, hogy élj a szabadságoddal.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szellemi élményekre vágysz. Tanfolyam, előadás, kiállítás, workshop, stb. nagyszerű ötlet. Ám nem szabad ragaszkodnod ahhoz, hogy a szerelmed veled tartson. Engedd meg neki, hogy döntsön! Lehet, hogy őt más program frissítené fel…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugye, nem szoktatok a pénz miatt veszekedni? Semmiképp se engedd, hogy közétek álljon ez a téma! A bolygók szerint ez most a legnagyobb kihívás. Vagy azért, mert külön kasszán vagytok, vagy azért, mert közösen gazdálkodtok…

Férfi és nő kézenfogva

Kéz a kézben (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Számíts arra, hogy a párod meglehetősen hisztis lesz ezen a hétvégén! Szinte mindenen képes megsértődni. Ha közös programot szeretnél, akkor a szabadságát követeli. Ha küldöd, hogy menjen nélküled, akkor az a baj. Még jó, hogy szereted…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sok pár nem tud mit kezdeni a szabadsággal. Sőt elítélik azokat, akik külön utakon járnak. Még jó, hogy ti tisztában vagytok vele, hogy nem vagytok összenőve. Már csak az a kérdés, hogy megtaláljátok-e azt a módot, ami mindkettőtöknek megfelelő.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A felhők között repkedsz. Mindegy, hogy van-e rá okod vagy sem. Az a lényeg, hogy ezt a fajta könnyedséget át tudod-e ragasztani a szerelmedre. Kérdezd meg tőle, hogy mihez van kedve! Ha nincs ötlete, akkor javasolj szabadtéri programot!

Szív szirmokból

Szív küldi… (fotó: Unsplash)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragaszkodás kontra szabadság. Ez a kérdés ezen a hétvégén. Benned sincs rend ezzel kapcsolatosan. Akkor ne várd el a párodtól, hogy ő tudja! Együtt kell megtalálnotok azt a mértéket, amiben mindketten komfortosan érzitek magatokat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyél őszinte önmagaddal és a kedveseddel! Kicsit több szabadságra vágysz. Könnyen lehet, hogy ő is. Vagyis ezen a hétvégén csinálhattok külön programot. Majd este vagy másnap lelkesen, kacagva megoszthatjátok az élményeiteket…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Irtó könnyű a gyerekekre, vagy gyerekes dolgokra vagyonokat költeni. Pedig a hónap vége felé közeledve ez rossz ötlet. Elég, ha egyikőtök kapcsol, és nem engedi, hogy feleslegesen adjatok ki nagyobb összeget „hirtelen felindulásból”.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felrobbanhatsz, ha úgy érzed, hogy nem kapsz elég teret és levegőt. Most a szabadságodat követeled. Holott megkapod, csak szólj! A párod nem akar folyton kontrollálni. Csak szeretne veled lenni. De szívesen elenged, ha erre van szükséged.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az ünnepek után szeretnél elbújni a világ elől. Nem vágysz nyüzsgésre, nagy, zajos társaságra. Sőt a párodra sem. Ezt úgy kéne a tudtára adnod, hogy ne sértődjön meg. Kérj egy kis kimenőt, hogy meghalld a belső hangodat, és feltöltődj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top