nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. május 7-8. – Ellentétek vonzásában

Víz és tűz ellentéte hatja át ezt a hétvégéteket. Lehet, hogy a habitusotok és/vagy a reakciótok módja, ill. hőfoka tér el. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, az ellentétek vagy mágnesként vonzanak, vagy taszítanak titeket. De semmiképp sem hagyhatjátok, hogy közétek álljanak.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te inkább tüzes vagy. A kedvesed a temperamentumodat imádja. Nem kritizálja a stílusodat. De olykor túlzónak tartja a kirohanásaidat. Szerinte felnagyítod a dolgokat. Ő higgadtabb. De pont emiatt egészítitek ki egymást ilyen nagyszerűen…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgotok, ha mindenáron közös programhoz ragaszkodtok. Úgy tűnik, hogy most pont ellentétes dolgok vonzanak titeket. Tegyétek fel a kérdést önmagatoknak, ill. egymásnak: „Muszáj mindent együtt csinálnunk?”!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Könnyű neked: te most is fölül tudsz emelkedni azon, amin mások (pl. a szerelmed) fennakad. Fontosak a részletek, de fontosabb, hogy köztetek a harmónia megmaradjon. Miközben nem szabad összekevernetek a szenvedélyt és az indulatot.

Nő tüzes tálakkal a vízben

Tűz és víz erejével (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton elemedben leszel. Lubickolsz, mint hal a vízben. Vagyis nem hagy el a derűlátás. Akkor sem, ha a párod idegeskedik. Jól teszed, ha nem veszed magadra, hiszen nem rád haragszik. Akkor se, ha felemeli a hangját…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vasárnap lesz a te napod. Csak arra vigyázz, hogy ne ijeszd meg a környezetedet! Különös tekintettel a kedvesedre! Tele vagy tűzzel, ami mások számára ijesztő lehet. Szerencse, hogy a kedvesed ismer téged, és jó esetben nem ijed meg tőled…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod kitalált valamit erre a hétvégére. Kész tények elé állít, ami neked nem tetszik. Kicsit szállj magadba, és valld be, hogy az a bajod, hogy nem te találtad ki! Ezek után könnyebb lesz közös nevezőre jutnotok. Így hamar meglesz a megoldás.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed ezerrel fog pörögni ezen a hétvégén. Különösen vasárnap. Lehetetlennek tűnik számodra, hogy lépést tarts vele. Ettől leesik az önbizalmad. Jobb lenne, ha szólnál neki, hogy lassítson, és várjon be téged! Vagy menjen nélküled!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tűz és víz vagytok ti ketten. De pont ettől izgalmas és mozgalmas a kapcsolatotok a kezdetektől fogva. Ez az ellentét ezen a hétvégén kiélesedik. Ha nem akartok szakítani, akkor ne az ellentétekre, hanem a közös pontokra koncentráljatok!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat déltől nem lehet bírni veled: annyi energiád lesz, ami egy városnak is elegendő lenne. Ettől még vonzóbb vagy a szerelmed szemében. De ne ess túlzásba! A szerelmed kedvéért találd meg az egyensúlyt! Így a tüzed nem éget, hanem melegít.

szív mécses rózsa

Szerelem-fények (fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Időről időre megkapod a kritikát a környezetedben lévőktől – köztük a párodtól -, hogy túl kemény, túl racionális, túl zárkózott vagy. A párod ezen a szép májusi hétvégén romantikára vágyik. Add meg neki azt, ami boldoggá teszi!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencsére te kellően kreatív vagy ahhoz, hogy tudd, hogyan kell kihozni a legjobbat és a legtöbbet egy ilyen hétvégéből, amikor a víz és a tűz ellentéte okoz feszültséget köztetek. Ismered magatokat annyira, hogy ezt felemeld a vidámság szintjére.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon vártad már ezt a hétvégét. Arra vágysz, hogy a kedvesed kitalálja, mire vágysz. Pedig megkönnyítenéd mindkettőtök dolgát, ha egyenesen kimondanád, mit szeretnél. Ugye, nem esik nehezedre, hogy a szemébe nézz?

Ez is érdekelhet Hozd ki a legtöbbet a Bika havából Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top