nlc.hu
Horoszkóp

Nehezen változtató csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem változtatják meg az életüket senki kedvéért

Amíg egyes csillagjegyek gyorsan alkalmazkodnak, addig másoknak nehezebben megy az, hogy beleszokjanak egy új helyzetbe. Vannak, akik tíz körömmel ragaszkodnak a megszokotthoz – te köztük vagy?

Legyen szó munkáról vagy magánéletről vannak, akiknek egyszerűen nehezített pálya az, ha változás áll be az életükben. A következő csillagjegyek nagyon nehezen adják fel az elképzeléseiket.

Pár veszekszik a távirányítón

Nem könnyen változtatnak a szokásaikon
(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kosok abszolút függetlenek, és meg akarják őrizni a személyes terüket akkor is, amikor kapcsolatban élnek. Ennélfogva rugalmatlannak tűnhetnek, mivel pontosan úgy akarják élni az életüket, mint akkor, amikor egyedülállók voltak. Nem a Kos lesz az, aki nagy örömmel helyet csinál a szekrényében neked, de a számlákon sem feltétlen kíván osztozni, ami megnehezíti a közös élet kialakítását.

Oroszlán

A kompromisszumkészség fontos az élet minden területén, az Oroszlán azonban ezt nem fogadja el. Ő az, aki mindent egyedül és a saját törvényei szerint akar megoldani, és semmilyen iránymutatást – vagy arra irányuló kísérletet – nem vesz jó néven. A végletekig makacs, ezért a munkahelyen és a kapcsolatában sem egyszerű vele az élet.

Nyilas

Egyes csillagjegyek a végletekig képesek ragaszkodni egy-egy ideához, és nem szeretnek letérni a szerintük megfelelő útról. Legyen szó új szerelemről vagy akár barátságról, a Nyilas egy olyan világban él, ahol a partnere kompromisszumkész, mindent megtesz, ami egy kapcsolat kialakításához szükséges, hogy továbbra is úgy tudjanak működni a dolgok, ahogyan addig.

Skorpió

Vannak, akik csapatjátékosok, mások pedig büszkék arra, hogy magányos farkasok. A Skorpió az utóbbi csoporthoz tartozik, neki szüksége van az egyedüllétre is, nem is kevésre.

Ez a hozzáállás azonban problémát okoz a kapcsolataiban, mivel a párja magányosnak vagy elszigeteltnek érzi magát. A Skorpió nem ismer megalkuvást, pedig ahhoz, hogy igazán sikeres legyen az életben, meg kell tanulnia csapatjátékosnak lenni, és jobban alkalmazkodni a változásokhoz.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top