nlc.hu
Horoszkóp

Összeférhetetlen csillagjegyek

Csillagjegyek, akik maguknak tesznek szívességet azzal, ha nem jönnek össze

A következő csillagjegy-párosok ne számítsanak hosszú, békés és boldog jövőre.

A kapcsolat már a kezdetektől fogva halálra van ítélve a következő párosok esetében!

Csillagjegyek, akiknek kapcsolata halálra van ítélve

Fotó: Getty Images

Kos és Bika

A Kos rendkívül erős akaratú, a Bika pedig makacs, így állandó harcok várnak rájuk. A Bika folyamatosan tudni akarja, hol állnak a kapcsolatban, és ez bosszantja a Kost. Egyszerűbb bele sem kezdeni ebbe a kapcsolatba!

Bika és Nyilas

A Bika élvezi az otthoni csendes estéket, míg a Nyilas mindig szórakozni akar. A Nyilas szeret álmodozni, de a Bika túlságosan földhözragadt. Ebben az esetben nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, sőt! Kikészítik egymást!

Ikrek és Bak

Az Ikrek a szórakozás és a beszélgetés iránti szeretetéről ismert, míg a Bak arról híres, hogy szereti megtervezni élete minden részletét. A Bak nem szívleli a spontaneitást, az Ikrek pedig a kiszámíthatóságot. Eleve halálra ítéltetett egy ilyen kapcsolat.

Rák és Vízöntő

A Rák otthonülős típus, míg a Vízöntő inkább egy szabad szellem. Ráadásul a Vízöntő annyira független, hogy azt érezheti, nincs igazán szüksége a Rákra. Nincs értelme, hogy egymás idejét raboljátok!

 
(Nyitókép: Getty Images/martin-dm)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top