nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kikészítik egymást rövid időn belül

Ezek a csillagjegyek kikészítik egymást rövid időn belül

Eleinte elképesztő erővel és szerelemmel vonzódnak a másikhoz, a mélyebb ismerkedést követően pedig a viták és a veszekedések feszítik robbanásig a húrt közöttük.

Oroszlán és a Vízöntő

Az Oroszlán és a Vízöntő szembenálló csillagjegyek. Pontosan annyira különböznek egymástól, amennyire – legalábbis elvileg – kiegészíthetnék a másikat. A Vízöntő különlegessége és különcsége gyorsan feltűnik az Oroszlánnak, akit előbbi sem tud nem észrevenni. Hogy ez a kapcsolat tartós maradhasson, valójában meg kéne tanulniuk egymást tolerálni, amire ugyanakkor mindketten képtelenek. Pedig ott rejlik a szikra a közös élet lehetőségéhez, bámulatos dolgokra lehetnének együtt képesek. Az Oroszlán az egoizmusával teszi tönkre a kapcsolatot, de a Vízöntő sem kevésbé magának való típus. A szabadságot megadják egymásnak, csak a kellő figyelmet nem. A Vízöntő gondtalan viselkedésével valójában a legrosszabbat hozza ki az Oroszlánból. Utóbbi nem érti a vicceket, folyton megsértődik, ráadásul úgy érzi, a Vízöntő csak költekezik ahelyett, hogy megdolgozna a pénzért. A viták folyamatosak, a feszültség nem véletlenül vezet robbanásig.

Csillagjegypárok, akik között óriási a feszültség

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Mérleg és a Halak

 A Mérleg és a Halak nem véletlenül vonzódik egymáshoz. Mindketten különleges kisugárzással, csodás külsővel rendelkeznek. Mindketten romantikusak, érzékenyek, érzékiek, és rendkívül ragaszkodnak a párkapcsolathoz. Annak ellenére, hogy eleinte bámulatos az összhang közöttük, nem tudnak megbízni egymásban, mert valójában nem értik a másik viselkedését. Esélyük sincs a boldogságra, mert a Mérleg folyton dilemmázik, a Halak meg túlzottan naivnak tűnik. Úgy gondolja, erősen inspirálja Mérleg párját, aki szerint inkább borzasztóan gyerekesen viselkedik. Előbb vagy utóbb a Mérleg rémesen unalmasnak érzi Halak szerelmét, aki képtelen a dolgok rosszabbik oldalát is meglátni. Bármennyire is rajonganak eleinte a másikért, végül mégis tönkreteszik egymást, a kapcsolat csalódással ér véget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top