nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem illenek egymáshoz

Ezek a csillagjegyek nem illenek egymáshoz

Néhány csillagjegypárosnak talán sosem sikerülhet felülemelkednie a problémákon.

Bika férfi – Ikrek hölgy

A Bika férfi nem tud könnyen zöld ágra vergődni az Ikrek hölggyel. A Bika és Ikrek ugyanis teljesen más intenzitással élik a mindennapjaikat. Előbbi nyugodt, lassú és otthonülő típus, míg párja folyton ezerrel pörögne, s imádja a partikat, a társaságot. S ez a merőben eltérő életszemlélet a párkapcsolat széthullását eredményezi. Sosem találnak összhangra egymás mellett.

Ikrek férfi – Szűz hölgy

Az Ikrek férfi és a Szűz hölgy kapcsolata remekül működhet, ám nem romantikus értelemben. Az Ikreket nem hozza lázba, ha irreálisnak tűnő elvárásoknak kell megfelelnie, s a Szűz bizony meglehetősen magasra teszi a mércét. Intellektuálisan ugyan inspirálják egymást, ám a Szűz nőt bosszantja az Ikrek férfi gondtalan életvitele, s a rendetlensége is.

Csillagjegyekpárosok, akik nem illenek egymás mellé

Fotó: Getty Images/Valentina Shilkina

Rák férfi – Vízöntő hölgy

Vízöntő hölgy vagy, s épp egy Rák férfiba szeretnél bele? Nincs szerencséd… A Vízöntő számára az élet tele van szórakozással és pörgős eseményekkel. A Ráknak ugyanakkor jóval fontosabb a nyugalom, a biztonság, az érzelmi harmónia. Otthonülő és nagyon ragaszkodó típus, aki tökéletes férj lehet, csak nem a nyitott és független Vízöntő nő mellett.

Oroszlán férfi – Bika hölgy

A Bika hölgy és az Oroszlán férfi amennyire vonzódik egymáshoz eleinte, annyira összeférhetetlenek. Ennek oka, hogy teljesen másképp mutatják ki a szeretetüket, másképp oldják meg a problémájukat, s végképp teljesen eltérően viszonyulnak a pénzhez. A harmonikus és tartós párkapcsolathoz pedig kevés, hogy az ágyban harmóniára találnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top