nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a párosok tönkreteszik egymás életét

Ezek a párosok szó szerint kicsinálják egymást

Se veled, se nélküled kapcsolat.

Vannak, akik az intő jelek után, vagy számos sikertelen próbálkozással később, okosan úgy döntenek: elválnak útjaik. És vannak, akik szinte megőrjítik egymást, és a végsőkig együtt mennek el, csak utána szakítanak.

Csillagjegyek, akik kikészítik egymást

Fotó: Getty Images/Vladimir Godnik

Oroszlán és Vízöntő

Hiába tetszik az Oroszlánnak a Vízöntő különcsége, és hiába rajong a Vízöntő a mindenki által csodált Oroszlánért, nem tudnak közös nevezőre jutni. Mindkettő a saját életével, saját személyiségével van elfoglalva, nem tolerálják a másik dolgait. Amikor éppen egymásra hangolódnak, azt hiszik, most egyenesbe jött a kapcsolat, de újabb és újabb viták keserítik meg életüket. A végére teljesen elmérgesedik a kapcsolat, hatalmas veszekedés, vita, akár tönkretett tárgyak után válnak el útjaik.

Skorpió és Kos

Szenvedélyes kapcsolat az övék, elképesztően vonzódnak egymáshoz. Míg a hálószobában hatalmas az összhang, az élet többi területén folyamatosan félreértésekbe keverednek. A Kos túlságosan nyitott, a Skorpió nehezen mutatja ki az érzéseit – a feszültség csak nő ebben a kapcsolatban. Mindketten a saját elveikhez, gondolataikhoz ragaszkodnak, és a végén már egyáltalán nem tudják megbeszélni a gondjaikat. Az őrült nagy szenvedély, amivel kezdődött, hatalmas fájdalmat és sérelmeket hagy maga után.

Mérleg és a Halak

Két finom, romantikus lélek, vonzó külsővel, kedves személyiséggel: mégis hamar kiderül, az ő kapcsolatuk nem az égben köttetett. Hasonlónak tűnnek, mégsem értik meg egymást. A Mérleg szeret a földön állni, a Halak pedig fantáziavilágban él. A Mérleg unalmasnak találja egy idő után az álmodozó, művészi Halakat, ő pedig nem érti, amaz miért drámázik ennyit. Egy idő után egyik sem a megoldásokat keresi, csak a hibákat a másikban. Hatalmas csalódással ér véget a kapcsolat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top