nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. május 25–31. – Kíváncsivá tesz az újhold

A hétfői újhold gyereknap után is még gyermeki érdeklődést és kíváncsiságot hoz neked. Most mindenre nyitott leszel, mint gyerekkorodban. Ez arra jó, hogy észrevegyél olyan lehetőségeket, amelyek mellett máskülönben elmennél.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – május 25.: Fogászati tilalom van érvényben ma. A Kos Hold kissé türelmetlenné tehet téged (is). Szeretnél mindent a lehető leggyorsabban letudni. Ha ez nem sikerül, akkor bosszankodhatsz. Holott nem kéne. Ezt a feszültséget bármilyen fizikai aktivitással levezetheted pl. sporttal, takarítással.

CSÜTÖRTÖK – május 26.: Még ma is egész nap a Kosban jár a Hold. Tehát a tegnapi türelmetlenség még nem múlt el. Próbáld meg nem sürgetni a folyamatokat, másokat és önmagadat! Ma is fogászati tilalom van. Helyette süthetsz valamit. Biztos lehetsz benne, hogy szép és finom lesz a végeredmény.

PÉNTEK – május 27.: A Bikába lépő Hold egész másfajta tevékenységeknek kedvez mától. Mivel még fogy a Hold és a péntek vénuszi nap, szépítkezhetsz. Aktuális a szőrtelenítés, gyantázás, peeling, bőrtisztítás, körömápolás. De nem csak önmagadat, hanem a környezetedet is szépítheted virágokkal, színes párnákkal stb.

SZOMBAT – május 28.: Továbbra is élvezheted, hogy szép az élet. Szépítkezz, kényeztesd magadat! Előjöhet a gourmand éned. Csak az édes ízekkel vigyázz! Igaz, hogy még fogy a Hold, de a sok finomság így is hizlalhat. Kertészeti tilalom van érvényben: a régiek ilyenkor nem szorgoskodtak a kertben.

VASÁRNAP – május 29.: Május utolsó vasárnapja gyereknap. Már a hétfői újholdat „készíti elő”: kora este az Ikrekbe lép a Hold, és hozza magával azt a vidámságot és nyitottságot, ami a holnapi újhold sikerének a kulcsa. Ne fogd vissza magad! Engedd kiszabadulni azt a kíváncsi gyereket, aki benned rejtőzik!

HÉTFŐ – május 30.: A hét újholddal indul. Mivel Ikrek jelről van szó, ma az információk, a tudás, a kapcsolatok és a közlékenység válik fontossá számodra. Ezt érdemes megbeszélésekre, egyeztetésre és közös gondolkodásra használnod. Akár családi, akár baráti, akár munkahelyi témákban. (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

Három lány beszélget

Baráti csevej (Fotó: Unsplash)

KEDD – május 31.: Május utolsó napján a Hold az Ikrekben marad. Emiatt még ma sem késő megbeszéléseket kezdeményezned. De ne erőltess semmit! Nem elég, ha te nyitott vagy. A másik félnek is nyitnia kellene. Ha emiatt keseregnél, nyisd ki az ablakot, és szellőztess egy jó nagyot! Közben fújd ki az összes csalódottságodat!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.25-31.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.25-31.

Kíváncsi újhold

Május 30-án, hétfőn 13:30-kor a Nap és a Hold együttállása az Ikrek jelében kíváncsivá tesz téged. Ez az együttállás az újhold, ami valami új kezdetét jelenti. Ugyanis innentől elkezdődik egy új ciklus, és ismét nőni kezd a Hold.

Mivel az Ikrek jel a kíváncsiság, a nyitottság és az ismerkedés jele, az újhold hatására felerősödnek benned ezek a tulajdonságok. Így sokkal könnyebb lesz kapcsolódni, kommunikálni, illetve megtalálni a közös hangot másokkal.

Amennyiben az Ikrek jelében születtél, most, a születésnapod közelében, ezen a napon állj meg egy pillanatra, és fogalmazd meg, hogy miben szeretnél megújulni! Az újhold komoly segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Ez akkor is működik, ha nem az Ikrek jelében születtél. Intenzíven fogod érezni az újhold jótékony hatását, ha Mérleg vagy Vízöntő-szülött vagy.

Lány újholdnál

Holdfényben (Fotó: Pixabay)

Maga az újhold csupán egy perc, de hatását egész hétfőn érzékelheted.
Érdemes a takarítást, selejtezést, fogyókúrát, méregtelenítést és műtéteket újhold elé időzítened. Újhold után a beépülést, a növekedést támogatja a növő Hold. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top