nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az ismeretlen

Ezek a csillagjegyek vonzódnak az ismeretlenhez

Megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek az ismeretlen, a szemmel nem látható világ iránt.

Halak

Mindenki ismer egy bogaras nagynénit vagy szomszédot, aki érdekes módon mindig ráhibázik a jövőre – talán nem is annyira véletlenül történnek ezek. Szinte bizonyosan a Halak csillagjegyben született, hiszen e jegy közismert bámulatos erejű intuíciójáról, amelynek köszönhetően szinte jövőbe látó képességgel rendelkezik.

Paranormális jelenségek és a csillagjegyek

(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Mérleg

A Mérleg – bár az egyensúly szimbóluma – valójában nagyon is lázadó típus. Nem szereti, ha megmondják neki, mit és hogyan csináljon, vagy miben higgyen. A vallás ugyan kiábrándító lehet a számára, a misztikus tanokat vagy éppenséggel az Ájurvédát nagyon is szívesen tanulmányozza.

Nyilas

A Nyilas kisgyerek gyakran azzal ijesztgeti a szüleit – persze nem szándékkal –, hogy minden rajzát feketére festi. Persze ez még nem jelenti, hogy a sötét oldalhoz vonzódna – mint a Star Warsban –, inkább a feketében rejlő végtelenség iránt vágyódik. Gyakran angyalokat, fénylényeket is lát. Vonzalma a szemmel nem érzékelhető világhoz idősebb korára is megmarad.

Vízöntő

A Vízöntő, ha nem is él teljesen másik világban, ha akarja, képes teljességgel átadni magát a párhuzamos univerzumnak. Furcsán viselkedik a Vízöntő ismerősöd? Ne lepődj meg, hamarosan visszatér, ebben a pillanatban éppen médiumként viselkedik. Könnyen csatlakozik a szellemvilághoz, az onnan érkező üzeneteket is képes közvetíteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top