nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a megcsalás

3 csillagjegy, akit az átlagnál is jobban kiborít a megcsalás

Ha megtudják, márpedig mindig megtudják, ők nem rejtik véka alá a véleményüket, óriási botrányt csapnak.

A megcsalást senki sem viseli jól, de ez a három csillagjegy kifejezetten rosszul.

Kos

A Kos rendkívül büszke csillagjegy, ezért ha rájön, hogy párja megcsalta őt, először talán úgy tesz, mintha mi sem történt volna, de közben magában már részletesen tervezgeti a bosszút. A hűtlenség a büszkeségében sérti a leginkább, ezért biztosan tesz róla, hogy hűtlen szerelme se érezze jól magát a bőrében. Valójában óriási patáliát csap, szinte káoszt teremt maga körül. Persze a legváratlanabb pillanatban…

Megcsalás és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán is nagyon büszke csillagjegy. Elő nem fordulhat vele, hogy őt megcsalják. Legalábbis szeretne ebben a tudatban élni. Alapból is szereti a drámát, de amikor a fülébe jut, hogy a párja félrelépett, szinte biztosan óriási drámát rendez. A teljes felelősséget a párjára hárítja, őt hibáztatja mindenért, biztosan ordít, kiabál, zokog, mindent elkövet, hogy az „előadás” nagyon is hatásos lehessen. Aztán vélhetően fogja az összes cuccát, és rácsapja az ajtót a hűtlen társra.

Skorpió

A Skorpió megérzéseit nem lehet becsapni. Minden apró részletre, jelre felfigyel. Nagyon féltékeny típus, amint úgy érzi, valami nincs rendben a párkapcsolatában, nyomozásba kezd, hogy bizonyíthassa az igazát. Addig kutat, amíg a megcsalásra megdönthetetlen bizonyítékot talál, vagy addig faggatja a társát, amíg ő vall be mindent töredelmesen. Aztán arról is tesz, hogy a hűtlen szerelmének is legalább annyira fájjon, mint neki. Nagyon tud szenvedni, de nagyon tud fájdalmat is okozni.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Heide Benser)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top