nlc.hu
Horoszkóp
Vidám csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig vidámak

Ezek a csillagjegyek optimisták, jó kedvűek, vidámak.

Valószínűleg egyrészt alkati, másrészt egy kicsit a döntés kérdése is, milyen hangulatot sugárzunk kifelé.

Nyilas

Spontán és nyitott a lehetőségekre. Mindig örömmel, optimistán és boldogan néz a dolgok elébe. Amikor mégis úgy érzi, kicsit kezd lecsúszni, szüksége van valami új impulzusra vagy új társaságra. Nyitott az új élményekre és tapasztalatokra és ezért általában viszonylag kiegyensúlyozott és jó hangulatú.

Csillagjegyek, akik mindig vidámak

Fotó: Getty Images

Kos

Dúl benne az endorfin, ez talán annak is köszönhető, hogy imád mozogni, ami csak fokozza a hangulatát. Törekszik arra, hogy ne aggódjon túlságosan az olyan dolgok miatt, amiket úgysem tud megváltoztatni az életben. Próbálja elkerülni a sok frusztrációt és negatív érzelmet, ami körülveszi, illetve nem veszi túlságosan magára dolgokat.

Oroszlán

Mindig úgy tűnik, hogy talál valamit, amiért hálás. Sok olyan barát és családtag veszi körül, akik támogatják, szeretik, netán kifejezetten csodálják őt. 

Mérleg

Úgy tűnik, a Mérleg tudatos választás eredményeképpen ilyen jó hangulatú. Nem szereti a negatív energiákat és a boldogtalanságot. A kis dolgokra összpontosít, amelyek boldoggá teszik. Ha mégis szomorú lenne, valami kedvességgel meglepi magát, hogy újra jó hangulatba kerüljön.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Flashpop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top