Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 3.: A péntek, amikor kéken ragyog az ég is

A napi horoszkóp szerint nagyszerű lesz a péntek akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha már a szabadságodat töltöd. Mostantól ugyanis egyre kiszámíthatóbb és tervezhetőbb minden...

Kos – napi horoszkóp

Pénteken nagyon energikusnak érzed magad. Ma minden könnyedén összejön, bármit tervezel. Ideális a nap kirándulásra, utazásra, de arra is, ha a világ dolgait beszélnéd meg a barátokkal. Ha dolgoztál a héten, és megengedheted magadnak, hosszabbítsd meg a hétvégét. Vedd ki a pénteket, és indulj útnak.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nem érdemes pénteken kapkodni. Amivel eddig nem végeztél, az talán várhat hétfőig. Próbáld meg elfogadni, hogy képtelenség egyetlen napba sűríteni mindent. Arra pedig ne is gondolj, hogy hazaviszed a feladatokat, és a hétvégét munkával töltöd. Neked is jár a pihenés….

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy bárki is sürgessen téged pénteken. Nagyon szép lehet a mai napod, ha úgy töltöd, ahogy neked a legjobb. Legyél mindenkivel kedves és mosolygós, s akkor nem találnak fogást rajtad a többiek. Tartsd meg a pozitív kisugárzásodat, ez most a legfontosabb.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken csupa magabiztos és határozott emberrel futsz össze. Fontos, hogy ne veszítsd el az önbizalmadat, mondjanak neked bármit. Sőt, inkább meríts erőt, energiát a határozottságukból. Állj a sarkadra bátran, és legyél te is minél magabiztosabb. Van rá okod…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nem volt valami könnyű ez a heted. De legalább péntekre pozitív lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sokkal magabiztosabb, energikusabb leszel, mint az elmúlt napokban bármikor. Próbáld ezt a vidám és könnyed hangulatot a hétvégén is megtartani magadban. Szükség lesz rá…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A péntek valójában olyan lesz, amilyennek te alakítod. Ha idegeskedsz, feszült és frusztráló lesz, ellenben, ha pozitívan tekintesz magadra, a lehetőségeidre, és úgy általában mindenre, megszáll a nyugalom, a béke érzése. Mégis minek idegeskednél? Te is tudod, a stressz sosem visz előre.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken az ég is vakítóan kéken ragyog...

Pénteken az ég is vakítóan kéken ragyog… (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken a barátok, a testvérek nagyon fontosak lesznek. Ha lehetséges, tölts velük ma minél több időt. Nagyon sok megbeszélni valótok lesz. Ha a nyári szabadságodat töltöd, mindenképpen menj ki a természetbe, sétálj, kirándulj, biciklizz, de legalább a kedvenc éttermedben ebédelj, vacsorázz a pároddal.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nem tudod miért, de rossz előérzeted van a pénzzel kapcsolatosan. Talán elfelejtettél valamilyen fizetési határidőt, vagy valamit sokkal drágábban vettél, mint gondoltad. Bármiből is fakad ez a rossz érzés, mindenképpen érdemes figyelned rá. Pénteken a legokosabb döntés, hogy nem vásárolsz semmit.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A péntek hangulata a csütörtöki eseményektől függ. Ha minden a lehető legjobban alakult, ma sem lehet okod panaszra. Ellenben, ha konfliktusba kerültél bárkivel is a környezetedben, a péntek kifejezetten nyomasztó lehet. Te nagyon könnyen megbocsátasz, most is ez a legfontosabb a saját érdekedben.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pénteken tele vagy tervekkel, ami önmagában nagyon jó. Arra figyelj ugyanakkor, hogy mielőtt bármilyen új dolgot találsz magadnak, gondold végig, vajon lezártál-e minden korábban elkezdett “projektet”. Érdemes lenne picit visszagondolnod az elmúlt hónapok eseményeire. Milyen tapasztalatokat szűrtél le?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken nagy szükséged lesz, hogy támogató barátokkal vedd magad körbe. Ha dolgozol, legalább munka után üljetek be a kedvenc helyetekre beszélgetni. Nagyon okos javaslatokkal látnak el téged, miközben rájössz, hogy nem olyan borús a helyzeted, mint hitted.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Munkahelyeden egész nap sürget valaki. Ne engedd, hogy kibillentsen a jó hangulatodból, de azért arra is figyelj, hogy ne támadóan lépj fel vele szemben. A te finom és elegáns stílusodban add a tudtára, hogy minden pontosan úgy teszel, mint máskor. És egyébként is előrébb tartasz mindennel…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top