nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. június 22-28. – Szent Iván napi örömtüzek

Szent Iván napot megelőző éjszakán örömtüzeket gyújtottak elődeink. Ekkor a fény, a világosság, a Jó győzelmét ünnepelték.

Amikor Szent Iván éjjelének hagyománya kialakult, még június 24-ére esett a leghosszabb nappal napja. Most a nyári napforduló június 21-ére esik. A Föld forgástengelyének hátrálása okozza a két ünnep időbeni távolodását.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – június 22.: Ma már a Kosban jár a Hold, ami fogászati tilalommal jár. Viszont bármit sütsz ma, az finom lesz. Szóval érdemes rászánnod magad. Ha száraz az idő, nem esik az eső, tedd ki az ágyneműt szellőztetni! Remek illata lesz, és az alvás frissítőbb lesz benne. Amennyiben van kerted, most trágyázz!

 

CSÜTÖRTÖK – június 23.: Kora délután a Hold átlép a Bikába. Mivel még mindig fogy a Hold, nagyon jól teszed, ha most szőrtelenítesz vagy most használsz arc-, és testradírt. Fantasztikusan hatékonyan megszabadulhatsz a szennyeződésektől. Ettől felfrissül, fellélegzik, újjászületik a bőröd.

PÉNTEK – június 24.: Szent Iván napján a Bika Hold miatt érezheted magad kissé lelassultnak, nehézkesnek. Ne aggódj, nincs veled baj! Jól tennéd, ha ma mindent komótosan csinálnál. Fogászati tilalom van ma. Még fogy a Hold, ami aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. A Bika jegy a szépérzékedet erősíti. Szóval itt az ideje szépítkezned.

SZOMBAT – június 25.: Ma nem vált jegyet a Hold. Ebből adódóan a mai nap is alkalmas mindarra, amit tegnap elmulasztottál: szőrtelenítés, bőrtisztítás, szépítkezés. Azonban ma sem javasolt fogászatra menned. Kivéve, ha sürgős a helyzet. A Bika föld jegy, ezért kertészkedhetsz vagy a szobanövényekkel foglalkozhatsz.

VASÁRNAP – június 26.: Hajnalban az Ikrekbe lépő Hold könnyedebb, vidámabb hangulatot hoz magával. Kerti munka tilalom van érvényben ma. De a fogyó Hold miatt továbbra is lehet fogyókúrázni és méregteleníteni. Időzíts mára nagytakarítást! Ebben is kezedre játszik a fogyó Hold. És mindenképpen szellőztess hosszan!

HÉTFŐ – június 27.: Az Ikrek fogyó Hold több tevékenységnek kedvez: szellőztetés, légzőgyakorlatok, ventillálás. Utóbbiban a nők verhetetlenek. Ez nem pletykát jelent, hanem kibeszélést. Pontosabban azt, hogy mindazt, ami nyomaszt, kibeszéld magadból. Élj ezzel a különleges lehetőséggel, mert most a leghatékonyabb!

KEDD – június 28.: Újhold előtti napon a legjobb fogyókúrázni, méregteleníteni, nagytakarítani és a fém tárgyakat megtisztítani. Lehet, hogy ezek mostanában nem olyan népszerűek. De a régiek komolyan vették. Neked sem kötelező megfogadni. Ha van időd, kapacitásod, „tesztelheted”, hogy a hagyományok mennyire működnek.

Nő tüzes botokkal

Tüzes varázslat (fotó: Unsplash)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 06.22-28.

Heti holdnaptár 2022. 06.22-28.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top