nlc.hu
Horoszkóp

Könnyedén barátkozó csillagjegyek

Csillagjegyek, akik könnyedén barátkoznak

Kedvesek, szimpatikusak, könnyedén barátkoznak.

Nyilas

A Nyilas szabad lélek, aki mindenre nyitott, és folyamatosan áhítja az új kalandokat, az új lehetőségeket. Hajtja természetes kíváncsisága, és szenvedéllyel kezd hozzá mindenhez. Rugalmas személyiség, könnyen igazodik a többiekhez, amíg nem akarják őt korlátozni. Nagyon könnyen barátkozik, könnyen megtalálja a hangot az egészen különböző típusú emberekkel is.

Csillagjegyek és a barátságok

(Fotó: Getty Images/Karan Kapoor)

Mérleg

A Mérleg az egyik legelbűvölőbb csillagjegy. Maga a megtestesült béke és nyugalom, aki folyamatosan egyensúlyra és harmóniára törekszik. Született diplomata, az igazságtalanság, egyenlőtlenség valamennyi formáját megveti. Kedves és segítőkész, aki nagyon használható tanácsokat tud adni. Könnyen barátkozik, könnyen teremt kapcsolatokat, de az sem véletlen, hogy sokan kifejezetten keresik a társaságát.

Vízöntő

A Vízöntő kiváló megfigyelő, ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, akinek mély és átfogó elképzelései vannak az emberi létezés miértjeiről. Nagyon jó beszélgetőtárs, barátságos, kedves és közvetlen, és pontosan ezért találják őt sokan igazán izgalmas társaságnak. Aki vele beszél, minden alkalommal tanulhat valami újdonságot. Néha kicsit fellengzős lehet, de ettől függetlenül rendkívül megnyerő és nagyon vonzó típus.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top