nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szeretőként

Ez a 4 csillagjegy kapható leginkább a barátság extrákkal kapcsolatra

A barátságba belefér a testiség is? Ennél a 4 csillagjegynél van a legnagyobb esélye annak, hogy a barátságba némi fűszert is kevernek.
Nő és férfi flörtöl

Sokaknak van olyan szakasz az életében, amikor nem vágynak komoly kapcsolatra, elköteleződésre, de a testi vágyakról sem szívesen mondanának le. Ilyenkor kerülnek képbe azok a barátságok, ahol némi extra törődést is bele lehet vinni a kapcsolatba. Vannak, akik kaphatók rá, vannak, akik nem, de az biztos, hogy ennek a 4 csillagjegynek a legnagyobb rá a hajlandósága.

Ikrek

Az Ikrek a levegő eleméhez tartozik, és az ilyen csillagjegyű ember meglehetősen nyitott, ezért könnyen belemehet egy nyitott kapcsolatba. A könnyed természetű Ikrek kötődő típus, aki nem szívesen vált – legyen szó az élet bármely területéről. A barátaival is így van, és ha az egyik barátjával pont azonosak az igényeik, akkor tökéletes barátság extrákkal kapcsolat alakulhat ki köztük.

Nyilas

A tüzes Nyilas mindig azon van, hogy szokatlan és kalandos dolgokkal szórakoztassa magát, igazi kockáztató típusnak ismeri őt mindenki. Mivel a Nyilas prioritási listáján előkelő helyen szerepel a szex, ezért igyekszik kiküszöbölni azt, hogy ínséges idők ne köszöntsenek be az életében. Ez a csillagjegy izgalmas partner lehet egy olyan kapcsolatban, ahol a barátság mellett megfér a testiség is.

Vízöntő

A Vízöntők viccesek, kreatívak és nyugodtak. Ezt a csillagjegyet a levegő elem uralja, és folyamatosan keresi a nem mindennapi utakat – akár egy túlfűtött érzelmektől mentes kapcsolatra is nyitott. A Vízöntők olyan kapcsolatokra vágynak, amelyek nem korlátozzák szabadságukat, következésképpen jól boldogulhatnak a kötöttség nélküli viszonyokban is.

Skorpió

A Skorpió szereti a függetlenséget, de ez a víz elem a hálószobában a legfurcsább partnerek listáján szerepel. Ami a kapcsolatokat illeti, a Skorpiók a legpragmatikusabb megközelítéssel játsszák a játékot, ezért többnyire nem áll tőlük távol az, hogy egy nem mindennapi kapcsolatba keveredjenek. A Skorpiók otthon érezhetik magukat egy barátság extrákkal kapcsolatban, mert megkapják a számukra szükséges szabadságot.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top