nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy menekül a romantikától

Ebben a 3 csillagjegyben ne keresd a romantikát!

Melyik az a három csillagjegy, amelyik szinte szó szerint menekül a romantikától? A horoszkóp leleplezi őket.

Kos

Az egyik legcéltudatosabb és magabiztosabb csillagjegy igencsak akadályokba botlik, amikor romantikusnak kellene lennie. A Kos szereti és keresi a kihívásokat, de ebben már nem olyan határozott, a nagy igyekezetbe könnyen beletörik a bicskája. Horoszkópja szerint indulatos, lobbanékony típus, a hangulata gyorsan változhat. Márpedig, ha szerelme romantikát vár tőle, attól könnyen dühbe gurul. Megtesz mindent, ami tőle telhető, csak ez nem ugyanaz, mint amit párja várna romantika címén tőle. A Kosnak ugyanis a munkája az első, sikeres karriert épít, és amellett, hogy persze nagyon fontos a párkapcsolata, mindig háttérbe szorul a munka miatt. A Kos nem fog másnak mutatkozni, mint aki valójában. Ha szerelmének kevés, amit adni képes, akkor a párkapcsolatnak nincs jövője.

Csillagjegyek és a romantika

Fotó: Getty Images/David Pollack

Ikrek

Amennyire profi a flörtölésben az Ikrek, annyira távol áll tőle a romantika. Furcsának tűnhet, de így van. Pontosan tudja, bizonyos helyzetekben romantikusnak kellene lennie, aztán mégis kibújik belőle a kisördög. Romantikusnak csöppet sem nevezhető megjegyzéseivel pillanatok alatt foszlatja szét a rózsaszín felhőket. Inkább elvicceli a szituációt, mintsem beleélje magát. Nem megy neki. Nem tehet róla, ilyen típus. Inspiráló és izgalmas a randevú az Ikrekkel, de nem romantikus. Remekül elcseveg szinte bármilyen témában, briliáns a memóriája, találékony és nagyon vidám, de a naplementés estéket nem neki találták ki. Pánikba esik, ha a romantika szóba kerül, neki az már túlzottan is intim, márpedig az Ikreknek szüksége van némi távolságra is a boldogsághoz.

Vízöntő

Nos, úgy tűnik, valamennyi csillagjegy közül a Vízöntő az, akiben a romantika csíráját sem találni. Nem véletlen, hiszen ő az, aki mélyen elrejti az érzelmeit. Rendkívül intelligens és értelmes, de nem tud mit kezdeni az érzelgős helyzetekkel. Inkább a saját céljaira, önmagára fókuszál, mintsem az érzésekre. Ettől függetlenül a Vízöntő megállja a helyét a tartós párkapcsolatban is, csak párjának el kell fogadnia, neki saját maga a legfontosabb, és nagy az igénye a függetlenségre. Nem szívesen köt kompromisszumokat, és azt sem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. Amikor a Vízöntő korlátokat érez, ha a kapcsolata veszélyezteti a szabadságát, inkább kilép abból, semmint hogy megalkudjon. A romantika pedig igencsak korlátokat jelent neki. Ő inkább a legnagyszerűbb barát, de sosem lesz a legromantikusabb szerető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top