nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. július 13-19. – Jenő napi telihold

A szerdai, Jenő napi telihold különleges, mert egybeesik a napnyugtával és a holdkeltével.

A teliholdat épp a horizonton találod. Ettől fényes és feszült lesz az éjszaka. Ne csodálkozz, ha nehezen alszol el, sokat forgolódsz, rosszat álmodsz! Ennek nem csak a hőség az oka.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 13.: Jenő napján a Hold a megfontolt Bakban jár. Sajnos, egész nap érezheted az esti teliholdat. Ilyenkor minden sokkal élesebb, kontúrosabb és következesebb lesz. Most nincs helye a mentegetőzésnek és a halogatásnak. Fogd meg és csináld meg! Vagy legalább kezdd el! (A teliholdról lejjebb olvashatsz részletesebben)

CSÜTÖRTÖK – július 14.: Mivel már fogy a Hold, eljött a selejtezés ideje. Szedd össze mindazt, amit nem hordasz! Ezek egy részét elajándékozhatod. Hidd el, valaki örülni fog neki! Emellett a fogyó Hold segít a takarításban és gyomlálásban. Hatékonyan és látványosan haladhatsz mindennel.

Telihold

Telihold (fotó: Unsplash)

PÉNTEK – július 15.: Legyél merész, és próbálj ki szokatlan dolgokat, ízeket, illatokat! A Vízöntő Hold arra bátorít, hogy eltérj a régitől. Ez a nap tele van tiltással: fogászati, patyolati, fodrászati és kerti munka tilalom érvényes. Ezek helyett használd ki a fogyó Holdat: folytasd a selejtezést, takarítást!

SZOMBAT – július 16.: Délelőtt a Halakba lépő Hold aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, locsolás, öntözés. Telihold után járunk: fogy a Hold. Ez rendkívül sokat segít neked a szennyeződésektől megszabadulni. A régiek tudták, hogy ilyenkor jóval kevesebb mosószerrel jobb eredményt lehet elérni mosáskor.

 

VASÁRNAP – július 17.: Ma a vizes Halakban jár a Hold, ami a víz elemi energia dominanciáját hozza. Ettől érzelgős és szentimentális hangulat uralkodhat el rajtad. A sírás sem kizárt. Persze nem kötelező sírni. Ne felejts el locsolni, öntözni, mosni és sok folyadékot inni! Ez mind aktuális a mai napon.

HÉTFŐ – július 18.: Kora délután a Kosba lépő Hold gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat. Sokkal erősebbnek és energikusabbnak fogod érezni magad. A Hold aktivitást, türelmetlenséget és versenyszellemet hoz magával, ami inkább sportra és karrierépítésre alkalmas. Keress kihívásokat, célokat, és készíts terveket a nyár hátralévő részére!

KEDD – július 19.: Ma is a Kosban jár a Hold. Ettől a mai nap is az aktivitás jegyében telik. Olyan feladatokat válassz, amit rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Közben nem baj, ha megizzadsz. Ez is jó méregtelenítő mód. De ne feledd pótolni az elvesztett folyadékot! Mára fogászati tilalom van érvényben.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 07.13-19.

Heti holdnaptár 2022. 07.13-19.

Jenő napi telihold

Július 13-án, szerdán este 20:38-kor lesz telihold. A mostani telihold azért különleges, mert egybeesik a napnyugtával és a holdkeltével is. Vagyis a teliholdat épp a horizonton találod. Ettől fényes és feszült lesz az éjszaka. Ne csodálkozz, ha nehezen alszol el, sokat forgolódsz, rosszat álmodsz! Ennek nem csak a hőség az oka.
Ez a telihold az asztrológia szerint a Rák Nap és a Bak Hold szembenállása: a víz és a föld ellentéte. Mindkettő a termékenység szimbóluma. Pont ezért nem kéne harcolniuk egymással.

Teliholdkor mindenki ingerlékenyebb és sértődékenyebb. Sajnos ez a feszültség megmérgezheti a csütörtöki napodat. Legyél elnéző másokkal és önmagaddal is!
A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Most a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. A józanságnak (Bak) és nem az érzelmességnek (Rák) van itt az ideje. Ezzel elkerülheted a legrosszabbat: a balesetet.
Leginkább akkor vagy érintett, ha a Rák vagy a Bak jelében születtél. De Kosként, vagy Mérlegként sem lesz könnyű dolgod.
Természetesen akkor is legyél óvatos, ha bármelyik más jegyben születtél!

Ez is érdekelhet Látnok csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top