nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gondolatolvasók az ágyban

Ezek a csillagjegyek minden vágyad kitalálják az ágyban

Mindannyian vágyunk rá, hogy a párunk annyira érezzen minket, hogy mindig tudja, épp hol és hogyan érjen hozzánk szex közben, és azokat a vágyainkat is kitalálja, amiket esetleg még saját magunknak sem sikerült teljesen tisztán megfogalmaznunk. A következő csillagjegyek igazán jók ebben.

Bika

A Bika a legérzékibb csillagjegy, akinek nagyon fontosak az élvezetek, és szereti magát annyira, hogy ezeket meg is élje. Ezt a hozzáállást pedig képes átadni a partnerének is, hiszen bizonyos dolgokat együtt jó megélni. Ilyenkor nagyon figyel rád, és hogy mindkettőtök vágyai előtérbe kerülhessenek. Teljes lesz köztetek az összhang.

Rák

A Ráknak nagyon fontosak az érzelmei és az érzékei. Szereti átérezni, hogy mit érez a másik, és ez nagyon jól is megy neki. Ez a tehetsége pedig az ágyban mintha még inkább felerősödne, ami igencsak jó dolgokat eredményez. Figyeli, érzi a reakcióidat és aszerint visz tovább a gyönyör útján. Egyszerre gyengéd és szenvedélyes.

Halak

A Halaknál első ránézésre előfordulhat, hogy hidegnek tűnik, pedig egyáltalán nem az. Az ágyat egészen képes felforrósítani. Ő az a típus, aki szex közben szinte elveszik a másikban, eggyé válik a partnerével. Így nem is csoda, hogy 100 százalékig érzi a másikat, és mindig tudja, hogy mire vágyik éppen, amit persze boldogan teljesít is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top