Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek reggel hancúroznak a legszívesebben

Ezek a csillagjegyek imádnak reggel hancúrozni a párjukkal. Hogy miért éppen az ébredést követően vágynak a szerelmükre a leginkább? A horoszkópból kiderül... Vajon te is a reggeli szex hívei közé tartozol?

A Kos reggel a legaktívabb

kos csillagjegy reggel szex szerelem horoszkópA Kos lelkes és energikus természetéről ismert. Ráadásul ő reggel, az ébredést követően a legaktívabb. Kipattan a szeme, és valójában a vágya is azonnal fellobban a hancúrozásra. Mégis miért lustálkodna, amikor izgalmasan is indulhat a nap? Tény és való, az aktivitásával együtt a libidója is igencsak magas, szóval ő nagyon is szívesen köti össze a kellemest a hasznossal. A reggeli szeretkezés nemcsak örömforrást jelent a számára, de a fölösleges energiákat is levezetheti vele.

A Bika reggel még érzékibb

bika csillagjegy reggel szex szerelem horoszkópA melegszívű és elképesztően gyengéd Bika alapból is nagyon szereti az érintés minden formáját. Nála a reggeli összebújás magától értetődő és ösztönös cselekvés, ha tehetné, minden reggelét így indítaná. Annak ellenére, hogy nagyon szeret lustálkodni, számára nélkülözhetetlenek a nyugodt reggelek, a szeretkezés lehetőségére sosem mondana nemet. A lelkéhez pontosan ezzel a napi indítással lehet egyre közelebb és közelebb férkőzni. A reggeli hancúrozásnál semmi sincs, ami frissítőbb és élénkítőbb lehetne…

A Bak vágya reggel lobban

bak csillagjegy reggel szex szerelem horoszkópA Bak talán a legszívósabb csillagjegy. Nagyon megbízhatóan, szorgalmasan végzi egész nap a munkáját, még sportolásra, mozgásra is jut az idejéből. Aztán este gyakran fáradtan, kimerülten érkezik haza, a finom vacsorán és a pihenésen kívül nemigen vágyik többre. Ellenben reggel ő is kicsattan az energiától, nem véletlen, hogy keresve sem találna alkalmasabb időpontot az összebújásra. Tény és való, érdemes kihasználni a kora reggeli összebújásokat, mert amilyen alapos a munkájában, ő legalább annyira érzéki az ágyban

reggel szex csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak reggel hancúrozni (Thinkstockphotos)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top