Horoszkóp

Így indítsd a reggelt, hogy tökéletes legyen a napod a horoszkóp szerint

A napod akkor lehet tökéletes, ha már a reggeled is tökéletesen indul. A horoszkóp szerint érdemes mostantól így kezdeni a reggeleket, hogy csodásan érezhesd magad egész nap. Csillagjegyednél megtalálod a tökéletes napindító tippet.

Kos

megbocsátás kos horoszkópKos a legenergikusabb csillagjegy, ezért ő nem ismeri a reggeli kábaságot. Ha te is Kos jegyű vagy, időzítheted akár kora reggelre az edzést, hiszen az ébredést követően van a legtöbb energiád, a reggeli mozgás pedig egész nap kihat a hangulatodra.

Bika

megbocsátás bika horoszkópBika köztudottan a kényelem és a luxus híve. Csöppet sem szereti a sürgetést, a siettetést, ő nagyon is szereti kiélvezni az élet apró örömeit. Bikaként indítsd jóleső zuhannyal vagy reggeli masszázzsal a napot, kényeztesd magad már reggel, az ébredést követőn. Aztán jöhet a kávé egy finom reggelivel, és minden tökéletes lesz.

Ikrek

megbocsátás ikrek horoszkópSzakemberek többnyire azt tanácsolják, ne az e-mailek vagy a közösségi média csekkolásával induljon a nap, az Ikrek mégis a kivételek közé tartozik. Neked ugyanis lételemed, hogy kapcsolódj másokhoz, hogy kommunikálj, ezért az ébreszt fel igazán, amikor bekapcsolódhatsz az élet körforgásába.

Rák

megbocsátás rák horoszkópRák jegyűként hajlamos vagy a szorongásra, ezt pedig akkor kerülheted el a legkönnyebben, ha már reggel tudatosítod, mi az, amiért hálát adhatsz. Indíthatod a napot a hálanaplóba írt bejegyzéssel. Szinte biztosan egész nap eszedbe jut majd, és jólesően gondolsz mindarra, amiért igazán hálát érzel.

reggel napindítás horoszkóp

Van, aki már kora reggel aktív, mások nyugodtan készülődnek a napra (Thinkstockphotos)

Oroszlán

megbocsátás oroszlán horoszkópAz Oroszlán egész napos a csodálatra, az elismerésre készül. Nem csoda, hogy a reggeli készülődésben ő a legtöbb időt a tükör előtt tölti. Ha te is Oroszlán vagy, soha ne sajnáld az időt a szépítkezésre, a tökéletes külsőre, hiszen egészen másként érezd magad a bőrödben, amikor tudod, hogy igazán jól nézel ki.

Szűz

megbocsátás szűz horoszkópA  Szűz szereti a jól szervezettséget, ezért jól teszi, ha teendő-listával indítja a napot. Szűz jegyűként érdemes már reggel összeírnod az összes előtted álló napi feladatot, időpontot, ami nemcsak kitisztítja a fejedet, de hatékonyabbá és még összeszedettebbé tesz téged. Amikor tudod, milyen feladatok állnak előtted, az idődet is tökéletesen osztod be.

Mérleg

megbocsátás mérleg horoszkópA Mérleg addig belül sem érzi egyensúlyban magát, amíg a környezete nem elég harmonikus. Ezért Mérlegként jól teszed, ha például kis takarítással, rendrakással kezded a napot. Lehet, elsőre nem hangzik igazán jól, de hidd el, ez az, ami igazán segít téged, hogy hatékonynak érezd magad. Ráadásul milyen jó, amikor este rendezett otthon vár téged.

Skorpió

megbocsátás skorpió horoszkópSkorpiónak nem szabad elhanyagolnia a spirituális oldalát. Szinte bizonyosan több izgalmas álmod is volt az éjszaka, kár lenne megfeledkezni róluk! A reggeli kávé mellett vedd elő az álomnaplót, vagy csak jegyezd le, hogyan érzed magad ébredés után, és milyen álomemlékek ragadtak meg benned.

reggel napindító rutin horoszkóp

Így lesz igazán csodás napjuk a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Nyilas

megbocsátás nyilas horoszkópA Nyilast a kávénál is jobban felpörgeti egy jó könyv, egy izgalmas cikk vagy egy szép vers. Nyilasként indítsd olvasással a napot, akár a kávéd mellett, akár még az ágyban fekve, és egész nap inspirált leszel. Persze, ehhez nem árt picivel korábban ébredned, hogy ne rohanásba forduljon a nap…

Bak

megbocsátás bak horoszkópA Bak számára elengedhetetlen a kiadós reggeli. Mivel keményen dolgozol egész nap, sokszor időd sem jut, hogy nyugodtan leülve fogyaszd el az ebédet. Még mindig jobb, ha reggel eszel nyugodt körülmények között, mint ha a nap hátralévő részében kapsz be gyorsan valamit. Meglátod, egész nap remekül érzed magad.

Vízöntő

megbocsátás vízöntő horoszkópAhhoz, hogy a Vízöntő rá tudjon hangolódni mások energiáira, először saját magát kell rendbe tennie. Ezért ha Vízöntő vagy, mindenképpen érdemes már az ébredést követően meditálnod néhány percet. Ez a rövid relax nemcsak abban segít, hogy harmóniába kerülj magaddal, de a többieket is lazábban tudod majd kezelni.

Halak

megbocsátás halak horoszkópA Halak az egyetlen csillagjegy, akinek receptre kellene felírni a szundi gombot. Neked valószínűleg sokkal több pihenésre van szükséged, mint a többi csillagjegynek, ezért ha teheted, ne sajnáld magadtól reggel sem az extra szunyókálással töltött időt. Persze figyelj arra, nehogy túlzottan visszaaludj.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top